Foto: Instagram.co/porzingis/
Pavasara baudīšanai ļaujas ne tikai vietējās slavenības, bet arī slavenie latvieši okeāna otrā pusē. Ar saulainiem kadriem dalījušies brāļi Porziņģi, kuri steiguši izmantot iespēju kopīgi atpūsties.

Kristaps, Mārtiņš un Jānis Porziņģi kopā ar Jāņa draudzeni Gabrielu Neriju brīvdienās devušies braucienā ar riteņiem pa Ņurjokas Centrālparku. Kā savā "Instagram" kontā vēsta Mārtiņš Porziņģis – pavasarīgais laiks Amerikas lielpilsētā lutinājis ar +29 grādu siltumu.

Jānis Porziņģis savā foto blogā dalījies ar vēl dažiem kadriem, kur iemūžinājis brīžus kopā ar savu draudzeni – modeli Gabrielu. Arī Gabriela savā kontā publiskojusi foto no mīlnieku pastaigas Ņujorkā. Daiļā modele nevairās izrādīt siltās jūtas pret latviešu puisi, jo gan savu, gan Jāņa foto viņa komentējusi ar sirsniņu simboliem.

Par pāra attiecībām pirmās runas uzvirmoja šī gada janvāra beigās, kad Jāņa "Instagram" konta sekotāji pamanīja fotogrāfiju, kur viņš bija iemūžināts kopā ar kādu noslēpumainu amerikāņu dāmu. Vienlaikus ar Jāni savu jauno statusu bija publiskojusi arī 24 gadus vecā modele, pie Jāņa foto savā kontā ierakstot: "Tu manai dzīvei piedod tik daudz prieka, cik vien cits cilvēks to spēj."

A post shared by Janis Porzingis (@porzingis) on Apr 16, 2017 at 12:37pm PDT

🚴🏻🚴🏻🚴🏻🚴🏻‍♀️

A post shared by Janis Porzingis (@porzingis) on Apr 16, 2017 at 12:26pm PDT

Sundays ❤️❤️ @porzingis

A post shared by GABI 🌹 (@gabriellekniery) on Mar 19, 2017 at 12:37pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!