Foto: Vida Press

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis nesen no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" tika aizmainīts uz Dalasas "Mavericks", un viss liecina par to, ka sportists jaunajā vidē jau jūtas visai omulīgi.

NBA regulārā čempionāta ietvaros trešdien, 6. februārī, Dalasā viesojās Šarlotas "Hornets" vienība, kas ar rezultātu 99:93 piekāpās mājiniekiem.

Spēlei līdzi sekoja arī Porziņģis, kuram kompāniju uz soliņa sastādīja komandas biedri Kortnijs Lī un Trejs Burks, ar kuriem kopā viņš janvāra izskaņā no "Knicks" tika aizmainīts uz "Mavericks".

Porziņģis, kā zināms, joprojām ārstē nopietnu ceļgala traumu un tuvākajā laikā viņa atgriešanās laukumā nav gaidāma. Basketbolistam savus jaunos komandas biedrus kādu laiku vēl nāksies atbalstīt no skatītāju rindām.

Spēles laikā notika kāds interesants pavērsiens – "Mavericks" klubs uz Sakramento "Kings" vienību darījumā nosūtīja tās vienu no pēdēju gadu līderiem Harisonu Bārnsu, par kuru pretī tika iegūts veterāns Zaks Rendolfs un otrgadnieks Džastins Džeksons.

Bārnss par maiņu uzzināja spēles laikā, kuras gaitā ar 10 gūtiem punktiem palīdzēja Dalasai izcīnīt uzvaru. Jau vēstīts, ka pēc ziņu noplūdes NBA čempionu titulu izcīnījušais uzbrucējs laukumā vairs nedevās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!