Foto: Vida Press
Rokenrola karaļa Elvisa Preslija atraitne Priscilla Preslija šogad atzīmēs savu 74. dzimšanas dienu. Zvaigzne paviesojusies TV festivālā Montekarlo, un ne viens vien pamanījis, cik neticami jauna aktrise izskatās.

Montekarlo TV festivāls atzīmēja sešdesmito gadskārtu. Pasākumu vadīja Monako princis Alberst II, un uz sarkanā paklāja pulcējās slavenības.

Preses fotogrāfu uzmanību piesaistīja tieši amerikāņu uzņēmēja un aktrise Priscilla Preslija, kura ne pārāk bieži redzama, pozējot pasākumos.

Britu medijs "The Daily Mail" atzīmē, ka Priscilla izskatās saviem gadiem netipiski jauna – ar gludu sejas ādu un ļoti slaidām auguma aprisēm.

Pasākumam aktrise bija saposusies elegantā melnā kleitā ar V veida kakla izgriezumu, kas korekti atsedza sievietes dekoltē zonu. Preslija arī demonstrēja savas slaidās kājas, valkājot elegantas augstpapēžu kurpes.

Priscilla Preslija visu mūžu dzīvo kā ēnā savam slavenajam vīram. Astoņdesmitajos gados viņa ar mainīgiem panākumiem filmējās dažādos kinodarbos. Ar Elvisu viņa bija precējusies no 1967. gada līdz pat karaļa nāvei 1973. gadā. Abiem ir kopīga meita Liza Marija Preslija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!