Foto: Privātais arhīvs

Vienu no saviem kvēlākajiem sapņiem nesen piepildījusi Latvijas svarcēlāja Rebeka Koha – viņa dzīve satikusi ukraiņu bokseri Oleksandru Usiku.

Februāra izskaņā svarcēlāja sociālajos tīklos publiskoja video, kurā bija iemūžināts, kā Usiks paraksta cepurīti, kas viņai vēlāk tika uzdāvināta. Rebeka saviem faniem toreiz atklāja, ka ukraiņu bokseris ir viens no tiem atlētiem un arī cilvēkiem, kas viņu iedvesmo.

Tagad Rebeka beidzot piepildījusi sapni un dzīvē aci pret aci satikusies ar savu elku, un viņa par to atskaitījusies arī saviem sekotājiem, "Instagram" padaloties ar foto.

"Es viņu satiku! Oleksands Usiks šodien pats personīgi man novēlēja veiksmi turpmākajās gaitās, un es domāju, ka tā tagad būs ar mani visu atlikušo mūžu," prieku par tikšanos ar Usiku paudusi svarcēlāja.

View this post on Instagram

Каждая моя поездка в Украину приносит мне радость и хорошие эмоции! Верте в свои мечты потому что они сбиваются 🌟 Я его встретила! @usykaa сегодня сам лично мне пожелал в дальнейшем удачи и я думаю что она сейчас будет со мной до конца моей жизни!🙏🏻 Конечно без помощи @putsoff тут не как😌 Как говорится- Всем добра. Мир любит сильных 🙌🏻 Спасибо за такой прекрасный день @putsoff и @usykaa 💪🏻🙏🏻 #boxing #weightlifting #usyk #koha

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on Mar 18, 2019 at 8:55am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!