Foto: Publicitātes foto
Jau sestdien, 9. martā, Rīgas Sporta manēža notiks vērienīga ballīte – vasaras festivāla "Summer Sound" pavasara sesija, kurā uzstāsies iemīļoti mākslinieki un dīdžeji. Par godu šim īpašajam notikumam nesen sarīkota sportiska tematiskā fotosesija.

Pasākumā uzstāsies pasaules elektroniskās mūzikas topu līderis Tujamo, kā arī pašmāju labākie mākslinieki un dīdžeji – grupa "Bermudu divstūris", reperis Ozols, dīdžeji Toms Grēviņš, Makree, DJ Rudd un DJ Gustavito.

Aizvadītajā nedēļā Rīgas Sporta manēžā uz fotosesiju pulcējās Ozols, Toms Grēviņš, Makree, DJ Gustavito un vairāki sportiski aktīvi jaunieši, lai iedvesmotu "Summer Sound Spring Session" pasākuma apmeklētājus izvēlēties pasākuma norises vietai – sporta manēzai – atbilstošu ietērpu.

Ballīte norisināsies vienas nakts garumā un līdztekus mākslinieku koncertiem tajā būs baudāmas arī mākslas performances. Pasākuma apmeklētājiem būs arī ekskluzīva iespēja pirmajiem uzzināt šī gada festivāla "Summer Sound" mākslinieku vārdus, "Delfi Izklaidi" informē koncerta rīkotāji.

"9. marta pasākums mums būs īpašs, jo pirmo reizi "Summer Sound" festivāls iznāks ārpus Liepājas – "Summer Sound Spring Session" norisināsies Rīgā Rīgas Sporta manēžā. Tas būs kā mini festivāls vienas nakts garumā ar labākajām festivāla "Summer Sound" tradīcijām, esam parūpējušies, lai galvenā skatuve būtu lielākā, kādu jebkad ir pieredzējusi Rīgas Sporta manēža, būs divas deju zāles, vairāki dzērienu un izklaides stendi, kā arī citas aktivitātes," par nedēļas nogalē gaidāmo pasākumu stāsta viens no pasākuma organizatoriem Uldis Pabērzis.

Festivāls "Summer Sound" 2019. gadā norisināsies jau devīto reizi un ir neapšaubāmi kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem vasaras mūzikas notikumiem Baltijā. To apliecina tūkstošiem apmeklētāju, kuri ik gadu dodas uz brīnišķīgo Liepājas pludmali, lai baudītu divu dienu muzikālu prieku un atpūtu pašā jūras krastā. Katru gadu festivāls piedāvā vairāk nekā 50 māksliniekus, kā arī rūpējas par daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu programmu.

Biļetes uz festivālu "Summer Sound" un "Summer Sound Spring Session" var iegādāties festivāla mājalapā un visās "Biļešu serviss" kasēs Latvijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!