Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā, kad Ventspilī noslēdzās Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptauja Muzikālā banka 2014, ceļu uz pilsētu ar nākotni bija mērojis arī galvaspilsētas galvenais ballīšu zvērs Misters Madars.

Tā kā šī bija pirmā reize, kad Madars viesojās šajā pilsētā, pirms vakara burziņa viņš steidza iepazīt pilsētu un izdarīt to, ko katrs Ventspils viesis uzskata par svētu pienākumu - ballīšu zvērs nopozēja pie Krišjāņa Valdemāra pieminekļa, uzlīda vislielākajā govī, novērtēja dažādas citas vides instalācijas, kā arī devās šopingā.

Sestdienas vakarā omulīgais zvērēns devās uz Olimpisko centru, un Muzikālās bankas aizkulisēs Misters Madars ne tikai izmantoja iespēju sapucēties pie profesionālas grimētājas, bet arī paviesojās vairāku muzikālo apvienību ģērbtuvēs, kur tika laipni uzņemts, un nopozēja kopā ar otru slavenāko ventspilnieku, dziedātāju Robertu Pētersonu.

Ģērbtuvēs vislielāko sajūsmu viņam radīja tikšanās ar grupu Dzelzs vilks un Ryga bundzinieku Mārci Judzi - abi puiši ātri vien saprata, ka viņus vieno ne tikai rokenrols sirdīs, bet arī līdzīgi ērkuļi uz galvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!