Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas nogalē no Taizemes atgriezās šova Latvijas princese fināliste Sanita Kubliņa, kura kopā ar ģimeni (attēlā) šajā eksotiskajā valstī izbaudīja atvaļinājumu.

"Taizemē bijām divas nedēļas, un tā bija jau otrā reize, kad apmeklējām šo valsti. Tā kā jau pirmo reizi, viesojoties Taizemē, bijām paguvuši aplūkot ievērojamākos tūrisma objektus un šoreiz līdzi bija arī mūsu dēls Dominiks, aizbraucām vienkārši atpūsties pie ūdeņiem un izbaudīt siltās dienas un sauli," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sanita.

"Taizemē mitinājāmies pilsētiņā Pataijā un laiku lielākoties pavadījām pie jūras. Lai gan sākotnēji bija plāns aizbraukt arī uz tuvējo zoodārzu, to neizdarījām.

Mūs nedaudz pievīla Dominika veselība, kurš pēc braukšanas no lidostas uz viesnīcu transfērā, kurā bija ļoti spēcīgi kondicionieri un liels aukstums, nedaudz saaukstējās

Mazam bērnam jau saslimšanai daudz nevajag. Ārā bija trīsdesmit pieci grādi, bet te pēkšņi jāpiedzīvo krasa temperatūras maiņa. Rezultātā jau nākamajā dienā pēc ielidošanas Taizemē dēls pamodās ar klepu, kam vēlāk pievienojās arī temperatūra.

Tā nu dienas lielākoties pavadījām pie jūras, bet pa vakariem devāmies uz pilsētas centru, un atvaļinājums pagāja ļoti mierīgās noskaņās. Protams, ja līdzi nav bērnu, tad jau var skriet riņķī un visādi izklaidēties, bet mēs šoreiz izbaudījām ģimenisku atpūtu un mieru," atminas Kubliņa.

Neraugoties uz laisko brīvdienu noskaņu, Sanitas mīļotais vīrietis gan paguvis izbaudīt arī ekstrēmākas izklaides.

"Valentīna dienā Gustavam uzdāvināju lidojumu ar izpletni aiz ātrumlaivas. Pāris gadus atpakaļ, kad atpūtāmies Ēģiptē, viņš ļoti vēlējās šo atrakciju izmēģināt, bet, tā kā mums abiem ir ļoti bail no augstuma un es no šī piedzīvojuma kategoriski atteicos, arī Gustavs toreiz to nepamēģināja.

Tā nu šoreiz, izmantojot iespēju un brīvo brīdi, kad Dominiks bija iemidzis, aizsteidzos pie pludmales darbiniekiem un nokārtoju, lai Gustavu izvizina.

To darot, gan gadījās neliels kuriozs, jo viens no izpletņiem bija neveiksmīgi piezemējies uz kādas laternas, un Gustavs sākotnēji ar neuzticību jautāja, vai viņam neliks lidot ar to pašu. Tomēr beigās viss nokārtojās, un viņš lidoja ar citu izpletni un guva kārtīgu adrenalīnu un emocijas," priecājas Kubliņa.

Tāpat dīdžejs eksotiskajā valstī ticis arī pie jauna tetovējuma. "Valentīna dienā Gustavs uztaisīja arī jaunu tetovējumu. Viņš ļoti ilgi šaubījās, vai to darīt, vai nē, un vai Taizeme ir tam piemērota vieta, tomēr beigās viņu nedaudz pierunāju, un tā par godu Dominikam tapa jauns tetovējums," stāsta Kubliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!