Foto: AFP/Scanpix/LETA

Aizvadītās nedēļas izskaņā Ņujorkā tika aizvadīts ASV atklātā tenisa čempionāta "US Open" vienspēļu fināls sievietēm. Tajā spēkiem mērojās talantīgā kanādiete Bjanka Andresku un titulētā amerikāniete Serēna Viljamsa. Viņu klātienē atbalstīt bija ieradusies bijusī amerikāņu aktrise Megana Mārkla, kurā pēc kāzām ar Lielbritānijas princi Hariju dēvējama par Saseksas hercogieni Meganu.

Hercogieni un amerikāņu tenisa zvaigzni jau vairākus gadus vieno cieša draudzība, un Megana, kura maijā laida pasaulē dēliņu, ne pirmoreiz ar savu klātbūtni pagodina kādu no Vijamsas mačiem.

Tā, piemēram, šovasar britu prinča laulātā draudzene gozējās tribīnēs prestižajā Vimbldonas turnīrā. Tiesa, toreiz hercogienei tika pārmesta augstprātība, jo viņa klātesošajiem aizliedza sevi fotografēt.

Daudzus pārsteigusi hercogienes parādīšanās izšķirošajā spēlē sestdien. Ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka Megana esot spontāni pieņēmusi lēmumu lidot uz Ņujorku atbalstīt draudzeni finālā.

Saseksas hercogiene, tērpusies zilā džinsu auduma kleitā, sirsnīgi atbalstījusi Viljamsu un uzmundrinājusi viņu ar aplausiem. Tiesa, ar to gan nepietika, lai amerikāniete izcīnītu "Grand Slam" titulu – viņai nācās piekāpties jauniņajai kanādietei.

Kā liecina bildes, Megana ne tikai fanojusi par Serēnu, bet arī draudzīgi patērzējusi ar sportistes mammu un vīru.

Atgādinām, ka Viljamsa pērn maijā bija ielūgta arī uz Harija un Meganas kāzām. Tāpat arī viņa hercogienei šopavasar Ņujorkā sarīkoja bērniņa gaidīšanas svētku ballīti. Lai gan tas nav apstiprināts oficiāli, bet publiskajā telpā izskanējušas runas, ka Serēna ir viena no Harija un Meganas šopavasar dzimušā dēliņa Ārčija krustmātēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!