Foto: Privātais arhīvs
Populārā Sauliešu ģimene, bēgot no tradicionāli lietainajiem Latvijas Jāņiem, šogad izlēma vasaras saulgriežus sveikt Turcijā. Tur pazīstamā TV seja Katrīne, viņas vīrs, hokejists Kaspars, un abu meitiņas Kerija un Kortnija izbaudīja īpašas SPA procedūras, kurām sekoja iedeguma gūšana 42 grādu karstumā.

"Plānojām ceļojumu jau februārī, bet tad sākās visas tās nekārtības, un bailēs par savu drošību izlēmām nebraukt. Taču pirms mēneša sapratām – ai, būs taču viss labi! Ļoti gribējās atpūtu četratā, tāpēc izdomājām braukt," sarunā ar "Delfi Izklaidi" stāsta Katrīne.

Viņa smejoties atklāj, ka, ierodoties viesnīcā, visus "bālos" tūristus sagaidījusi masieru un kosmetologu komanda ar īpašu piedāvājumu – putu, kafijas un šokolādes procedūras, pēc kurām āda iesauļosies daudz labāk. Sauliešu ģimene piedāvājumam piekritusi un izbaudījusi unikālu pieredzi.

"Ar īpašiem cimdiņiem mums kārtīgi noskrubēja ādu. Izmasēti tika gan lielie, gan mazie. Bērniem uz sejas uzlika speciālas šokolādes maskas," par kopīgu skaistuma kūri priecīga divu meitu mamma.

Un bijis to vērts – iedegums pēc īpašajām procedūrām tiešām veidojies labāks un noturīgāks, izpaliekot apsārtumam. Tā arī Saulieši izbaudījuši visu ceļojumu – laiskojoties pie baseina un ķerot brūnumu 42 grādu karstumā.

"Parasti dzīvojam viesnīcā, šoreiz apmetāmies villā. Izlēmām nekādās ekskursijās nebraukt, vienkārši atpūtāmies, priecājāmies, baudījām laiku kopā. Viens no iemesliem, kāpēc braucām, bija tas, ka negribējām Jāņus Latvijā.

Pagājušogad svinējām ziemas zābakos. Šogad, redzot, kādas citi sociālajos tīklos liek bildes no Jāņiem, bija drusku rūgtums, bet ko padarīsi," smejas sporta raidījumu vadītāja. Viņa var iedrošināt visus ceļošanas mīļotājus – arī Turcijā var atpūsties droši.

"Atpūtas laikā jutāmies ļoti labi, nejutām nekādus draudus. Jā, bija tāda jocīga sajūta, redzot, ka puisis nāk ar peintbola šauteni no izklaides parka. It kā apzinies, ka tā taču nav īsta šautene, bet tomēr...

Taču visādi citādi jutāmies droši. Nebija sajūtas, ka ārpasaulē notiek karš. Citiem iesaku vienkārši braukt uz labām viesnīcām, kuras tiek apsargātas, tur viss būs kārtībā," ceļotājus iedrošina Katrīne.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!