Foto: Privātais arhīvs

1999. gada 4. jūlijā jāvārdu viens otram teica slavenais futbolists Deivids Bekhems un grupas "Spice girls" dalībniece Viktorija Adamsa.

Šobrīd Deivids un Viktorija Bekhemi tiek uzskatīti par vienu no skaistākajiem slavenību pāriem. Atšķirībā no daudziem citiem viņu laulību nevajā sānsoļu skandāli, un abi regulāri demonstrē savstarpēju mīlestību un saticību.

Savus fanus slavenais pāris priecē ar attēliem sociālajos tīklos, tā arī tika atzīmēta kāzu 21. gadskārta.

Deivids instagramā raksta: "Pirms apmēram 23 gadiem es sēdēju istabā kopā ar Geriju Nevilu, un pa televizoru rādīja "Spice girls". Es pagriezos pret Geriju un teicu: ohh, man patīk tā tur, mazajā melnajā kleitiņā! Kurš gan būtu domājis, ka pēc daudziem gadiem mēs svinēsim 21 gadu laulībā un mums būs četri perfekti bērni. Paldies tev, es tevi mīlu," siltus vārdus sievai velta Bekhems.

Minētais Gerijs, tobrīd Bekhema futbolkomandas biedrs, kāzās bija vedējtēvs. Pāris salaulājās baznīcā Īrijā. Abu pirmais bērns, dēls Bruklins, tobrīd bija četrus mēnešus vecs. Krāšņo kāzu foto rotāja neskaitāmu tabloīdu vākus, lai gan ekskluzīvās tiesības notikumu iemūžināt tika dotas vienīgi izdevumam "OK!".

Laulības laikā Viktorija un Deivids Bekhemi kļuvuši par vecākiem četriem bērniem – trim dēliem un meitiņai.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 4, 2020 at 2:36am PDT

View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 4, 2020 at 2:26am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!