Foto: Privātais arhīvs
Televīzijas kanāla LNT personības Rūta un Kaspars Dvinski šopavasar kļuva par otrās meitiņas vecākiem, un šoruden pāris jau devies savā pirmajā tālo zemju ceļojumā kopā ar abām atvasēm.

Jau ziņots, ka Dvinsku pāra jaunākā meita Dora nāca pasaulē maija sākumā. Savukārt pirmdzimtā atvase Grieta tika sagaidīta 2017. gada augustā.

Jau drīz pēc mazās Doras piedzimšanas Rūta, kura pēdējos gados kļuvusi par vienu no pamanāmākajām pašmāju māmiņām sociālajos tīklos, steidza savam plašajam sekotāju pulkam ziņot, ka pamazām sāk plānot pirmo ceļojumu ar abām atvasēm.

Dvinski par ceļojuma galamērķi bija izvēlējušies Itāliju, un augusta izskaņā vecāki ar abām meitām sēdās lidmašīnā, lai dotos piedzīvojumā. Jāatzīmē, ka pārim līdzi devās arī Rūtas vecāki, bez kuru palīdzības, kā atzinusi jaunā māmiņa, ceļošana kopā ar abām mazajām meitiņām nemaz nebūtu iespējama un baudāma.

Kuplā saime apmetusies netālu no Romas. "Ļoti apzināti izvēlējos šo ceļojuma "formātu" – pirmkārt, ņemt līdzi opīšus, ja jums ir tāda iespēja, dariet to, visi būs priecīgi! Otrkārt, dzīvot ļoti netālu no lielas pilsētas, tai pat laikā vietā, kur to pilsētu "nejūt"! Varu uzsist sev uz pleca par savām izvēlēm," sociālajos tīklos vēstījusi Rūta.

Ģimene baudījusi sauli un peldes, kā arī devusies ekskursijās pa Romu. Pilsēta apskatīta gan pilnā sastāvā, gan arī Rūtai ar Kasparu izdevies pabūt divatā, kamēr meitenes pieskatījuši vecvecāki.

Rūta ceļojuma gaitas ļoti aktīvi dokumentējusi "Instagram" – gan bilžu, gan arī īso video stāstiņu formātā, priecējot ne tikai ar krāšņām ainiņām, bet arī noderīgiem padomiem un iespaidiem par redzēto.

View this post on Instagram

Ar viņām kaut uz otru pasaules malu! Divreiz!

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on Aug 29, 2019 at 9:35am PDT

View this post on Instagram

“You may have the universe if I may have Italy.” – Giuseppe Verdi

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on Aug 30, 2019 at 4:11am PDT

View this post on Instagram

🇮🇹

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on Aug 31, 2019 at 10:58pm PDT

View this post on Instagram

Mēs ar māšuku vienkārši laimīgas ♥️🇮🇹♥️

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on Sep 4, 2019 at 6:50am PDT

View this post on Instagram

Spanish Steps - #instahusband izaicinājums! 😄

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on Sep 4, 2019 at 1:01am PDT

View this post on Instagram

Es tur bakstu ar pirkstu zivīm acī, bet palēnām sāku domāt par norādīšanu uz jaunu galamērķi nākamajam ceļojumam. Un, ziniet, par ko es domāju?! Par mini ceļojumu man vienai pašai. Man pietiktu ar garo nedēļas nogali, goda vārds, šobrīd pusgads kalnos vai Indijā, meklējot sevi, nebūs man, bet dažas dienas, kad varu domāt tikai savas domas, iet kur acis rāda, izejot no mājas, paņemt somu tikai sev nevis salikt visu vēl trim cilvēkiem. NERĒĶINĀTIES! Tas ir tas, kas šķiet pietrūkst visvairāk. Ceļot ar bērniem, ar vīru divatā, ar draudzenēm ir lieliski un vajag visādi, bet vajag arī ‘uno solo’. Jūs esat ceļojuši vieni? Uz kurieni devāties? Un uz cik ilgu laiku? Man bail, ka man patiks šī ideja dienas laikā, kad var baudīt prombūtni un nosacītu vientulību, bet pienākot vakaram, man vajadzēs kompāniju! ☺️

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on Sep 4, 2019 at 11:11pm PDT

View this post on Instagram

Floating into the weekend like 🍩

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on Sep 6, 2019 at 10:49pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!