Foto: Instagram.com/rutadvinska/

Telekanāla LNT personības Rūta un Kaspars Dvinski augusta sākumā kļuva par vecākiem meitiņai Grietai, un šoruden skaistais pāris kopā ar atvasi devies savā pirmajā lielajā ceļojumā.

Rudens sākumā Rūta, kura aktīvi rosās sociālajos tīklos, saviem sekotājiem steidza vēstīt, ka nolēmusi meitiņu vest pirmajā tālo zemju ceļojumā. Izpētot dažādus piedāvājumus, jaunā māmiņa secināja – ģimenēm ar maziem bērniem īpaši draudzīgas ir Kanāriju salas.

Novembra sākumā Kaspars un Rūta krāmēja koferus, lai dotos piedzīvojumā uz Lanzarotes salu. Savukārt, lai ceļošana kopā ar zīdainīti neizvērstos par katastrofu, abiem līdzi devās arī Grietas opis un ome, bez kuru atbalsta, kā uzsvērusi māmiņa, ceļojums nebūtu ne uz pusi tik izdevies.

Pāris savas gaitas aktīvi dokumentējis "Instagram" tīklā, un Rūta pēc piedzīvotā secinājusi – ceļot kopā ar mazu bērnu nav nekāda neiespējamā misija.

"Grieta ir gudra meitene (kā gan citādi), savā pirmajā ceļojumā uzvedās tieši tā, lai man atgriežoties gribētos atvērt jaunu ceļojumu piedāvājumu lapu," sekotājiem vēstījusi simpātiskā televīzijas personība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!