Foto: Instagram.com/elizakiska/

Basketbolista Sanda Valtera un bijušās Playboy modeles Elīza Kaurātes (attēlā) attiecības daudziem palikušas atmiņā kā viens no skandāliem apvītākajiem mīlas stāstiem pašmāju šovbiznesā. Pirms pāris gadiem abi nolēma iet šķirtus ceļus, un Elīza šobrīd iekārtojusies uz dzīvi Maiami.

Kaislīgajā savienībā pasaulē nāca divi bērni – dēls Gabriels un meita Lea. Neilgi pēc attiecību izjukšanas Kaurāte ar abiem mazuļiem pārcēlās dzīvot uz ASV.

Lai gan Kaurāte Latvijā viesojas reti un šajā reizēs vairās no starmešu gaismām, viņas gaitām iespējams sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību. Īpaši aktīvi Elīza rosās vietnē Instagram.

Kā liecina Kaurātes publicētie attēli, viņas prioritāte ir abi bērniņi – lepnā mamma bieži publicē attēlus, kuros iemūžinātas viņas atvasītes.

Kaurāte sociālajos tīklos radījusi iespaidu, ka viņa izveidojusi jaunas attiecības, taču sieviete nekādas sīkākas detaļas par savu mīlas dzīvi nav sniegusi. Turklāt vairāku foto aprakstos Elīza vēstījusi, ka viņas sirds uz mūžīgiem laikiem piederēs vienam vīrietim – dēlam Gabrielam.

Kā liecina foto, Elīza nereti apmeklē arī dažādas ballītes un saviesīgus pasākumus. Turklāt Kaurāte nav kautrīga – viņa šad un tad iepriecina sekotājus arī ar pikantiem momentuzņēmumiem.

Daiļavai pat pēc divu bērnu piedzimšanas izdevies saglabāt vingru un jauneklīgu ķermeni, ko arī apliecina krūšu selfiji un bildītes, kurās Kaurāte iemūžināta apakšveļā vai bikini.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!