Foto: DELFI
Dziedošā trenere Solvita Avakjana jeb Solla (attēlā) pēc saspringtas strādāšanas posma beidzot izgājusi sabiedrībā, lai uzdziedātu plašākai publikai. Viņai izdevies atstāt neizdzēšamu iespaidu ar savu perfekti trenēto augumu, ko izcēla pikanta kleita.

Solla pēdējā laikā bija nodevusies savam biznesam un uz ballītēm nestaigāja. Savā "Instagram" blogā iedvesmojošā daiļava ik pa brīdim publicēja kādu attēlu no fitnesa gaitām, atklājot, ka šopavasar viņas prioritāte ir smags darbs – ar savu ķermeni un prātu.

Ceturtdienas, 9. jūnija, vakarā Solla beidzot izgājusi sabiedrībā, kāpjot uz skatuves konkursa "Ms. Top of the World Plus Size 2016" finālā. Tajā Solla izklaidēja publiku, izpildot divas dziesmas angļu valodā – "Why Love You" un "Stop Killing My Faith in Love".

Performance tika uzņemta ar vispārēju sajūsmu, taču tikpat lielu atzinību kā Sollas medainā balss izpelnījās viņas perfektais augums. Fani varēja novērtēt, ka treneres intensīvā vingrošana ir atmaksājusies – dāma tikusi pie muskulīšiem, kas vēl pamatīgāk pasvītro daiļavas sievišķā auguma aprises.

Solla uzstājās īpaši īsā un apspīlētā kleitā ar caurspīdīga auduma ielaidumiem, uzskatāmi nodemonstrējot savu visās vietās perfekto rumpi. Par godu pasākumam māksliniece matus bija ieveidojusi mežonīgās lokās, radot vēl atmiņā paliekošāku iespaidu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!