Foto: DELFI/Privātais arhīvs
Reti kura sabiedrībā zināma dāma atļaujas no mājas iziet ar nenopūderētu deguntiņu un neuzkrāsotām lūpām. Tiesa, sociālajos tīklos daiļā dzimuma pārstāves ir daudz drosmīgākas – dažas saviem faniem parāda seju bez biezas grima kārtas un ļauj novērtēt viņu dabisko skaistumu.

Dodoties uz saviesīgu burziņu vai kāpjot uz lielās skatuves, stila etiķete prasa pienācīgi uzposties, savukārt ikdienas gaitās sabiedrībā zināmas dāmas bieži vien sevi neapgrūtina ar liekiem izskaistinājumiem un smagnēju grimu.

Taisnības labad arī jāpiebilst, ka Latvijā pagaidām paparaci profesija nav tik populāra kā ārzemēs, kur šovbiznesa zvaigznēm, kas no mājas izgājušas neuzkrāsojušās, nākas slēpt seju zem lielām saulesbrillēm un beisbola cepurītes, tādēļ pašmāju dāmām savas dabiskās sejiņas nākas atrādīt "Instagramā".

Dažas, lai īpaši uzsvērtu, ka bildītē pozē bez grima, attēlu papildina arī ar tēmturi "#NoMakeUp". Nevar noliegt – Latvijas sabiedrības dāmas ir skaistas arī bez dekoratīvās kosmētikas izskaistinājumiem, par ko arī liecina komplimentu un sarkano sirsniņu jeb "patīk" birums.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!