Foto: Vida Press
Mēdz sacīt, ka ābols no ābeles tālu nekrīt, un šī paruna attiecināma arī uz aktieri, kultūristu un bijušo Kalifornijas štata gubernatoru Arnoldu Švarcenegeru un viņa dēlu Patriku, kurš var lepoties ar gandrīz tikpat labi trenētām auguma aprisēm kā viņa tēvs savā jaunībā.

Kā vēsta ārzemju mediji, Švarcenegera un Kenediju dinastijas pēcteces Marijas Šraiveres kopīgais dēls šonedēļ devies atpūsties uz kūrortpilsētiņu Hianisportu, kas atrodas Masačūsetsas štatā.

25 gadus vecajam jauneklim pa pēdām sekojuši arī sensāciju mednieki ar kamerām, kuriem Patriku izdevies iemūžināt ar atkailinātu torsu, un bildes strauji izplatījušās presē.

Jaatzīmē, ka Patriks ir Švarcenegera vecākais, bet ne vienīgais dēls.

Ar Šraiveri Arnolds bija precējies no 1986. līdz 2011. gadam. Pārim ir četri kopīgi bērni, divi no tiem – dēli.

Savukārt 2011. gada pavasarī pasaule uzzināja par Švarcenegera ārlaulības dēla Džozefa Baienas eksistenci, un tas pielika punktu Ārnija laulībai ar Kenediju dinastijas pēcteci.

Džozefs ir Švarcenegera un ģimenes mājkalpotājas Mildredas Baenas sakara auglis. Oktobrī jauneklim apritēs 22 gadi, un daudzi norādījuši, ka tieši viņš no visiem dēliem visvairāk līdzinoties savam tēvam jaunībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!