Foto: DELFI

Rīgas 22. modes nedēļas atklāšanas pasākumā par īstu skandālu parūpējas dziedātāja Katy Tindemark un seksa eksperts Edgars Toretto. Par nepiedienīgu uzvedību publiskā vietā abi gandrīz tika izmesti no smalkā pasākuma.

Tindemark uz šiko pasākumu ieradās vien zilā vīrieša kreklā, garos, brūnos zābakos un zābakiem pieskaņotās niecīgās apakšbiksītēs. Jau tā pieticīgo dziedātājas ietērpu vēl vairāk samazināt metās Latvijas jaunais seksa eksperts Toretto.

"Ar mašīnas atslēgām izplēsu viņas kreklā caurumus. Pie foto stenda sarīkojām pikantu Katy krekla plēšanas akciju - īstu fashion šovu, kas, manuprāt, ļoti labi iederējās pasākumā," DELFI Izklaidei atklāj Toretto.

Diemžēl pasākuma organizatori bija citās domās. Seksuāli satrakojies Toretto ar puspliko Tindemark saņēma asu aizrādījumu par to, ka šāda veida pasākumiem tik vulgāra uzvedība nepiedien, un brīdinājumu - ja tas atkārtosies, abi tiks padzīti.

"Beigās mūs gandrīz apsargi āra izmeta. Izdomājām no tā visa uztaisīt vēl vienu šovu. Mums līdzi bija rokudzelži, kuros paši sevi saslēdzām un rātni sēdējām visu modes skates laiku," par savu attapīgo protesta akciju jūsmo pats Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!