Foto: Publicitātes foto

Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto turpina dzīvot šiku dzīvi un šajā sakarā iesaistījies jaunā projektā. Viņa kompanjone tajā ir vēl kāda pašmāju augstākās sabiedrības pārstāve – dizainere Kristīne Deimon.

Eksperts papildus nācijas izglītošanai seksa jautājumos strādā pie raidījuma, kurā tiks pārbaudītas slavenību autobraukšanas spējas. "Būs jābrauc ar mašīnu pa noteiktu maršrutu, izpildot kādu konkrētu uzdevumu.

Tiks pārbaudītas ne tikai slavenību braukšanas prasmes, bet arī spēja orientēties nestandarta situācijās," DELFI Izklaidei atklāj Toretto, kurš pats būs šī šova producents.

Raidījumu vadīs un ar slavenībām vizināsies Ronalds Burnickis, autoskolas krustojumi.lv īpašnieks, bet Toretto uzdevums būs rūpēties par īpašām situācijām uz ceļa. Savukārt šova seja būs dizainere Deimon.

Deimon izvēle ir likumsakarīga. "Es uzskatu, ka viņa perfekti atbilst raidījumam kā seja. Kristīnei piestāv Lamborgini un dārgas mašīnas.

Viņa izskatījās ļoti labi uz dīvāna, kurš maksāja 5000 eiro, un Lamborgini viņai arī patika braukt! Viņa vispār labi izskatās, un ar viņu ir viegli strādāt," par Deimon jūsmo Toretto. Foto: Vilnis Izotovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!