Foto: AFP/Scanpix/LETA

ASV prezidents Donalds Tramps šonedēļ Floridā oficiāli paziņoja, ka viņš nākamgad prezidenta vēlēšanās kandidēs uz otro amata termiņu, un līdzās viņam šajā svarīgajā dienā bija laulātā draudzene Melānija Trampa, kura visus šos gadus politiķi atbalstījusi gan priekos, gan bēdās.

Lai gan kopš kļūšanas par ASV pirmo pāri Trampu savstarpējā saikne, sapratne un izturēšanās vienam pret otru ne vienu reizi vien raisījusi pretrunas un dažādus minējumus par iespējamajām lauleņu nesaskaņām, šoreiz, kā vēsta ārzemju mediji, abi demonstrējuši izcilu saskaņu.

Ārvalstu plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka mītiņā, kas notika Orlando pilsētā, Tramps sev ierastajā manierē atkal lielījis ASV varenību, nācijas diženību un savas administrācijas sasniegumus, kā arī gānījis žurnālistus.

Trampu pasākumā uzmundrinājusi viņa laulātā draudzene, un pārim uz presi un sanākušajiem ļaudīm izdevies atstāt ļoti saskanīgu iespaidu.

Pēdējos gados Trampa un viņa sievas attiecības aizēnojuši ne tikai skandāli, tostarp arī "Playboy" modeles paziņojums, ka politiķis pirms kļūšanas par prezidentu ar viņu krāpis Melāniju, bet arī pāra ķermeņa valoda publiskos pasākumos.

Savukārt šonedēļ Trampi bijuši kā cimdiņš ar roku – vīrs un sieva publikas priekšā mīļi apskāvušies, sadevušies rokās, sabučojušies un nav vairījušies no mīļuma izpausmēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!