Foto: Vida Press
Nacionālā basketbola asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks" fanu sirdis šonedēļ ielīksmoja latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa lieliskais sniegums spēlē pret Losandželosas "Lakers", bet "Madison Squere Garden" ārēnā izšķirošajā vakarā lauvas tiesa uzmanības tika arī kādai daiļavai.

Klātienē baudīt "Knicks" un "Lakers" tikšanos basketbola laukumā bija ieradusies viena no šobrīd populārākajām modelēm pasaulē – jaunākā no Hadidu māsiņām Bella Hadida.

Spilgtajos fotokadros iemūžinātās Hadidas emocijas, jūtot līdzi sportistu sniegumam laukumā, iemantojušas lielu ārvalstu mediju uzmanību.

Tiesa, spēles laikā tā arī nav kļuvis skaidrs, kuru komandu Hadida īsti atbalsta, bet viņas aktivitātes sociālajos tīklos liecina, ka daiļaviņa vienlīdz kvēli atbalstījusi abas komandas.

Jau vēstīts, ka otrdien, 12. decembrī, "Madison Squere Garden" notikušajā spēlē Porziņģis izcēlās ar fenomenālu sniegumu – Porziņģis izcēlās ar 37 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām, bet viņa pārstāvētā "Knicks" ar rezultātu 113:109 pārspēja "Lakers". Porziņģis kļuva par pirmo spēlētāju NBA vēsturē, kurš vienā mačā guvis vismaz 35 punktus, izcīnījis vismaz desmit atlēkušās bumbas, bloķējis piecus metienus un trāpījis vismaz piecus trīspunktniekus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!