Foto: Privātais arhīvs

Leģendārā hokejista un trenera Oļega Znaroka daiļā meita, modele Alise Znaroka vairs necenšas slēpt romantiskās attiecības ar krievu hokejistu, Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolambusas "Blue Jackets" uzbrucēju Artēmiju Panarinu, un šonedēļ plašākas sabiedrības novērtējumam sniegta pārīša kopbilde.

Alise, kura līdz šim publiski bija vairījusies afišēt savas attiecības ar hokejistu, ceturtdien, 20. septembrī, savā "Instagram" foto blogā padalījusies ar romantisku kadru, kurā viņa iemūžināta kopā ar mīļoto.

"Pastkarte," bildes aprakstā lakoniski norādījusi Znaroka meita. Kā liecina Alises norādītā informācija, momentuzņēmums tapis Kolambusā, kur Panarins pēc atvaļinājuma atgriezies pie darbiem – oktobrī sāksies NHL regulārā sezona.

Alises publiskotā mīļbilde apbūrusi daudzus, un ļaudis komentāros dalījušies ar sarkanas sirsniņas emotikonu un apjūsmojuši, cik saskanīgi pārītis izskatās.

Jau vēstīts, ka pirmās ziņas par modeles un sportista romantiskajām attiecībām izskanēja jau 2016. gadā, tomēr nedz Alise, nedz Artēmijs vai kāds no viņu tuviniekiem šīs runas nekomentēja, lai gan abi mīlētāji ne vienu reizi vien bija nonākuši paparaci redzeslokā.

Savukārt šīs vasaras izskaņā Alise beidzot publiski apliecināja, ka viņas sirds pieder Panarinam.

View this post on Instagram

Postcard 💌

A post shared by Alisa Znarok (@alisaznarok) on Sep 20, 2018 at 5:22am PDT

View this post on Instagram

Black and white 🖤

A post shared by Alisa Znarok (@alisaznarok) on Sep 15, 2018 at 12:09pm PDT

View this post on Instagram

Oops 🙊

A post shared by Alisa Znarok (@alisaznarok) on Sep 18, 2018 at 5:50am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!