Foto: LETA/Privātais arhīvs

Nesagaidot attiecību 16. gadadienu, jau pērn izšķīrušies Andris Freidenfelds jeb Fredis un viņa draudzene, dejotāja un jogas entuziaste Agnese Vīksniņa (Amala), izpētījis izdevums "Kas Jauns".

"Kas Jauns" vēsta, ka Freidenfelds ar Agnesi nav kopā jau gadu, un pāris bija nolēmuši par attiecību beigām publiski nevēstīt.

Fredis un Agnese pirmo reizi publikā kopā izgāja 2005. gadā, kad Freidenfelds jau bija šķīris laulību ar savu divu meitu māti Anitu, ar kuru viņš laulībā bija pavadījis 23 gadus. Vīksniņa vadīja deju grupu "Fandango", kuras meitenes regulāri palīdzēja veidot skatuves priekšnesumus Freidenfelda muzikālajai apvienībai "Labvēlīgais tips".

Pērn, kad būtu svinama 16. gadadiena attiecībām ar Agnesi, pāris jau bijis izšķīries, raksta "Kas Jauns".

Agnese jau ilgāku laiku mitinās Ēģiptē, kur attīsta sevi garīgi un ezotēriski, vienlaikus "uzpasējot" situāciju Latvijā, proti, Agnese regulāri sociālajā tīklā "Facebook" komentē Latvijas cīņu ar Covid-19, valdības darbu un vakcinēšanās jautājumus.

Attiecībās ar Agnesi Fredis atteicās no alkohola lietošanas, kā arī pārstāja uzturā uzņemt dzīvnieku izcelsmes produktus.

Freidenfeldam ir divas jau pieaugušas meitas Laura un Ieva, viņš arī iecelts vectētiņa godā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!