Foto: AFP/Scanpix/LETA

Jauns, izskatīgs, pasaulē plaši aprunāts un nepārejošā slavas zenītā –kājbumbas meistars Krištianu Ronaldu 5. februārī svin pusapaļu jubileju: visu laiku vislabākajam Portugāles futbolistam aprit 35.

1985. gadā Madeiras reģionā dzimušais Ronaldu ir viens no pasaulē labākajiem futbola uzbrucējiem un īstens lepnums visiem portugāļiem.

Šobrīd Ronaldu profesionālos panākumus gūst "Juventus" klubā, proti, pirms diviem gadiem tas Ronaldu nopirka par lielāko cenu, kāda jebkad tikusi maksāta par spēlētāju, kurš vecāks par 30 gadiem. Līguma summa bija vairāk nekā 100 miljoni eiro.

Kamēr Krištianu ar savu spēli priecē futbola piekritējus visā pasaulē, tabloīdi jau gadus 15 nerimstoši seko līdzi sportista privātās dzīves gaitām.

Apkārt un blakus Krištianu allaž gozējušās ļoti izskatīgas sievietes, tostarp lielāka un mazāka kalibra slavenības. Neviena no viņa draudzībām gan nav vainagojusies ar oficiālu laulību, taču tas nav bijis šķērslis puisim kļūt par četru bērnu tēvu.

View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jan 27, 2020 at 7:36am PST


2010. gadā pasaulē nāca Krištianu juniors, pār kuru viņam ir pilna aizgādniecība, jo ar bērna māti sportistam ir oficāla vienošanās par viņas personības nepubliskošanu. Līdzīgi ir ar sievieti, kura 2017. gadā viņam dāvāja dvīņus – puiku un meiteni. Un tajā pašā gadā vēl vienu meitu viņam dāvāja spāņu modele Džordžīna Rodrigesa (25), ar kuru Ronaldu vieno ilglaicīgas attiecības.

Rodrigesa publiski paudusi, ka viņai ļoti rūp kaisles dzirkstelītes uzturēšana ar izskatīgo sportistu. Viņa, piemēram, gultā liekas tikai izsmalcinātā naktsveļā, lai "uzmundrinātu savu vīrieti".

Ronaldu līdzšinējā mūžā bijuši arī ne mazums skandālu, tostarp apsūdzības izvarošanā, tomēr neviens noziegums nav ticis tiesā pierādīts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!