Foto: Instagram.com/janissipkevics/
Mūsdienās reti kurš šovbiznesa sfēras darbonis nav atrodams sociālajos tīklos. Tīmeklis ir vieta, kur ne tikai komunicēt ar faniem un dibināt jaunus kontaktus, bet arī atrādīt savas ikdienas gaitas. Arī Latvijas zvaigznes saviem atbalstītājiem neliedz to prieku nedaudz "palūrēt" slaveno un veiksmīgo ļaužu dzīvēs.

Viena no Latvijas izklaides sfēras zvaigžņu iecienītākajām vietām, kur sabiedrībai sniegt ieskatu šovbiznesa virtuvē, ir sociālais tīkls Instagram. Kamēr dažas slavenības katru dienu pārpludina internetu ar neizteiksmīgiem selfijiem, citi atrāda īstenas pērles un unikālus kadrus.

Šajā vietnē piereģistrējušās un ar bildītēm dalās gandrīz visas pirmās klases slavenības - dziedātāji Lauris Reiniks, Ralfs Eilands un Markus Riva, reperis Gacho, skatuves māksliniece Aminata Savadogo, estrādes dīva Olga Rajeca, modele Ginta Lapiņa un daudzi citi ievērojami pašmāju šovbiznesa pārstāvji.

Faniem tiek sniegta unikāla iespēja uzzināt, kā savu ikdienu vada tie, par kuriem raksta vietējos medijos un kuri gozējas zilajos ekrānos. Ceļojumu mirkļi, šovu filmēšanas aizkulises, krāšņas vizuālās pārvērtības, nejaušas zvaigžņu tikšanās - šie ir tikai daži notikumi, kurus iemūžinājuši un faniem atrādījuši populārie ļaudis.

Jau vēstīts, ka šovasar tika apkopotas 10 pašas populārākās latviešu šovbiznesa zvaigznes Instagramā. Savukārt gada izskaņā DELFI Izklaide piedāvā 30 īpaši spilgtus un krāšņus kadrus no aizvadītajiem divpadsmit mēnešiem, ko paši ietekmīgākie izklaides sfēras darboņi publicējuši tīmeklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!