Foto: Privātais arhīvs
Krievijas humorista Maksima Galkina un estrādes zvaigznes Allas Pugačovas dvīņi Garijs un Ļiza ir vieni no populārākajiem kaimiņzemes slavenību bērniem – brālītis un māsiņa laika gaitā iemantojuši plašu atbalstītāju pulku, kas aizrautīgi seko līdzi abu sasniegumiem un piedzīvojumiem.

Dvīņiem ir pieci gadi, un šajā vecumā māsa un brālis jau apguvuši lietas, kuras dažs labs visā mūžā neiemācās. Abi lieliski prot peldēt un nirt, skaisti zīmē, dejo, dzied, vingro, runā franču valodā un var lepoties ar daudziem citiem talantiem.

Ar to, cik Garijs un Ļiza ir apķērīgi un asprātīgi, Galkins nekautrējas lepoties arī sociālajos tīklos. Saviem vairāk nekā sešiem miljoniem sekotāju "Instagram" humorists regulāri atrāda klipiņus, kuros iemūžinātas viņa bērnu izdarības.

Šonedēļ plašu ievērību guvis un ļaužu sajūsmu izraisījis sižets, kurā mazā Ļiza tētim atrāda savu izgudrojumu – uzzīmētu viedtālruni ar dažādām neparastām funkcijām, kas parastajos telefonos nav atrodamas.

Galkins taujājis meitiņai, vai viņa savu izgudrojumu patentēs, bet Ļiza norādījusi, ka to nedarīs, jo negrasās telefonu tirgot.

Bērna nopietnība, apķērīgums un veiklā valodiņa reti kuru atstājusi vienaldzīgu, un daudzi komentāros priecājušies par to, cik gudra un saprātīga aug Pugačovas un Galkina meita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!