Foto: F64/LETA

Septembra izskaņā tapa zināms, ka izjukusi ilgus gadus par paraugģimeni uzskatīto Unas un Māra Gavaru laulība. Māte ar septiņām atvasēm bija devusies uz Tenerifi, bet bērnu tēvs – atstāts neziņā par bērnu likteni.

Drīz vien tapa zināms, ka Una Gavare ar bērniem dzīvo pie uzņēmēja Aināra Gulbja, bet tagad Gavars izdevumam "Privātā Dzīve" atklājis, ka divas no atvasēm – 15 gadus vecā Enia un 11 gadus vecā Estere – atgriezušās mājās.

Gavare pati nolēmusi Latvijā vismaz pagaidām neatgriezties, bet viņas vīrs ir gatavs cīnīties, lai bērni varētu dzīvot kopā.

"Nevēlos bērnus dalīt. Man liekas, arī viņi paši ir pieraduši dzīvot kopā Latvijā. Ja mammai tiešām gribas dzīvot kaut kur citur, lai tā notiek," spriedis Gavars.

Viņš arī skaidrojis, ka šobrīd tiek kārtotas juridiskas formalitātes, lai bērni atgrieztos dzimtenē, bet ar tālienē esošajām atvasēm Gavaram esot apgrūtināta komunikācija.

"Bērniem nav savu telefonu, tāpēc es īsti nezinu, kas tur notiek. Nav zināms, ko viņu mamma plāno iesākt. Tur šobrīd valda bardaks," žurnālam "Privātā Dzīve" atklājis Gavars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!