Foto: DELFI

Latvijas blondīņu asociācijas Go Blonde prezidente Marika Ģederte (attēlā), kuras vadībā aizvadītajā nedēļas nogalē tika sarīkots blondīņu festivāls, dažādos saviesīgos pasākumos vairākkārt parādījusies tērpos, kuri izceļ viņas dekoltē zonu un pievilcīgās formas. Viņas skaisto krūšu noslēpums – īpašs serums un hidromasāža.

"Krūtis ikdienā ir jākopj, tāpat kā pārējais ķermenis - seja, kājas un rokas. Dekoltē zonā ir ļoti maiga āda, un dehidrācijas rezultātā var rasties sīkas krunciņas.

Es vakaros pirms gulētiešanas lietoju speciālu serumu krūšu kopšanai - New Youth Bust Care no Mary Cohr profesionālās kosmētikas, bet no rītiem veicu hidromasāžu dušā, kura uzlabo asins cirkulāciju," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta blondīne.

Lai paspilgtinātu un izceltu sievišķīgos apaļumus, Marika ikdienā iesaka valkāt pareiza izmēra krūšturi, kā arī neaizmirst, ka fiziskajām aktivitātēm paredzēta specializēta apakšveļa.

"Ar push-up krūštura palīdzību var krūtis pacelt, lai vizuāli izskatās apjomīgākas, ko arī pamatā sievietes dara. Savukārt, nodarbojoties ar sportu, noteikti jāizvēlas sporta krūšturis," iesaka Marika.

Skaistu krūšu pamatā ir tvirta āda un dažādas sportiskās aktivitātes, kuras tās nostiprina. Ģederte iesaka arī parūpēties par to, lai dekoltē zona tiktu pasargāta no saules stariem.

"Pirts procedūras, auksta pelde pēc pirtošanās un kontrastduša visu ķermeņa ādu padara tvirtu, ieskaitot krūtis. Atmuguriska pelde ūdenī nostiprina krūšu muskuļus.

Vasarā obligāti sauļojoties lietoju saules aizsardzības krēmu SPF 30, jo jau minēju, ka dekoltē āda ir maiga un plāna - tur visbiežāk rodas apdegumi un veidojas pigmentācijas plankumi," stāsta Marika.

Savukārt taujāts, kāda ir Ģedertes attieksme pret plastiskajām operācijām, ar kuru palīdzību tiek mainīts dekoltē zonas apjoms, viņa neslēpj, ka neatbalsta to, ka jaunas meitenes nolēmušas šādas operācijas veikt.

"Uzskatu, ka sievietēm krūtis un to izmērs ir ļoti svarīgs, tāpat kā vīriešiem dzimumloceklis. Ja cilvēks savu seksuāli aktīvāko dzīves periodu dzīvo kompleksos un nav apmierināts ar sevi, nejūtas iekārojams, kā rezultātā rodas problēmas nodibināt attiecības, plastiskā operācija ir vienīgais risinājums.

Neatbalstu, ka to dara jaunas meitenes, bet Holivudas jaunības un skaistuma kults diktē noteikumus, un arvien mazāk cilvēki ir spējīgi tam pretoties. Liela daļa vainas ir arī partneratttiecībās, jo bieži vien vīrieši izsaka vēlmi, lai viņu sieviete uzlabotu krūšu izmēru. Lai saglabātu attiecības, sieviete to arī izdara.

Pārāk milzīgas krūtis  var radīt veselības problēmas, un arī šajā gadījumā tiek izmantota ķirurģijas palīdzība. Visbiežāk krūtis tomēr maina savu izskatu pēc dzemdībām un straujām svara svārstībām. Tas ir galvenais iemesls izskata uzlabošanai," pārliecināta ir Marika.

Ģederte sievietēm iesaka rūpēties par savu krūšu veselību, jo arvien biežāk atklājas gadījumi, kad sieviete saslimusi ar kādu nopietnu slimību.

"Manuprāt, ļoti svarīgi ir nebaidīties un pārbaudīt savas krūtis vismaz reizi gadā, jo diemžēl krūšu vēža statistika ir bēdīga. Mūsu pašu rokās ir rūpēties par sevi, savu veselību un savu skaistumu, mūsu vietā to neviens nedarīs," saka Marika.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!