Foto: Vida Press
Britu supermodeles Karas Delevinjas fani un nu jau arī viņas ģimene pauž bažas par neizprotamo viņas uzvedību pēdējā laikā – 30 gadus vecā skaistule atstāj dezorientēta un nevīžīga cilvēka iespaidu, raksta "Mail Online".

"Viņa sevi dedzina kā sveci no abiem galiem" – tā par modeles pēdējā laika uzvedību saka viņai pietuvināti cilvēki. Atklātībā nonākuši vairāki video, kuros Delevinja redzama, uzvedoties ļoti neparasti. Zinātāji lēš, ka modele tikai ballējas un aizmirusi par ēšanu un mazgāšanos.

Pirmdien Losandželosā viņa iekāpa reperim Jay-Z piedeoršā privātā lidmašīnā, bet pirms tam uzkavējās pie lidostas, ar kādu runājot pa tālruni. Delevinja izskatījās nervoza, saraustīta, satraukta un nespēja apstāties kustībā. Viņa pārvietojās zeķēs, bez apaviem. Viņai bijusi nepieciešama palīdzība, lai iekāptu lidmašīnā. Brīdi pirms ierašānās lidostā, viņa pa braucoša auto logu izkarināja savas kājas.

Bet pagājušajā nedēļā supermodele bija manīta viena pati stāvošā automašīnā, kaut ko pīpējot. Skaistules vizuālais tēls maz līdzinās tiem, ko viņas fani pieraduši redzē uz žurnālu vākiem vai viņas pašas "Instagram" profilā.

Šādas pārvērtības bažīgu dara arī viņas ģimeni. Tabloīds "The Sun" vēsta, ka tuvinieki šobrīd cenšas atrast veidus, kā palīdzēt "grūtībās nonākušajai meitenei". Delevinjas vecāki, nekustamā īpašuma magnāts Čārlzs un viņa sieva Pandora, dzīvo Anglijā. Modelei ir arī trīs brāļi un māsas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!