Foto: Privātais arhīvs

Latviešu hokejists, Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" zvaigzne Zemgus Girgensons šovasar gatavojas iestūrēt laulības ostā, un šī īpašā notikuma gaidās sportists un viņa topošā sieva Keitija Salivana iegādājušies jaunu mitekli.

Aizvadītās nedēļas izskaņā sportists "Instagram" publiskojis foto, kurā viņš kopā ar līgavu ieturas ar picu. Telpā, kurā uzņemts kadrs, fonā redzamas neizpakotas kastes un plēve.

Bildes aprakstā Girgensons atklājis – abi ar Keitiju iegādājušies savu pirmo māju.

"Esmu sajūsmā par šo vasaru – par jauno māju un jo īpaši par to, ka apprecēšu vislieliskāko meiteni pasaulē," faniem un sekotājiem vēstījis hokejists.

Atgādinām, ka Girgensons savu izredzēto bildināja aizvadītā gada sākumā. Savukārt pērn jūlijā viņš atklāja, ka kāzas gaidāmas 2019. gada vasarā. Keitija nesen atzīmēja vecmeitu ballīti.

Jau vēstīts, ka Zemgus un Keitija ir kopā aptuveni sešus gadus. Girgensons intervijās savulaik stāstījis, ka attiecību sākumposmā viņu un Keitiju šķīruši vairāki simti kilometru, jo mīļotā dzīvoja un mācījās Pitsburgā, bet abiem izdevās pārvarēt šīs grūtības, un pēc Keitijas studiju beigām viņi uzsāka kopdzīvi Girgensona īrētajā dzīvoklī Bufalo. Nu abi tikuši arī pie savas pirmās mājas.

View this post on Instagram

Happy New Year! 🎊🎉

A post shared by Zemgus Girgensons (@zemgus94) on Jan 1, 2019 at 10:51am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!