Foto: Vida Press

Nesen tapa zināms, ka izjukusi savulaik populārās grupas "Spice Girls" bijušās dalībnieces Melānijas Braunas jeb Melas B desmit gadus ilgusī laulība ar filmu kinoproducentu Stīvenu Belafonti. Tabloīdi šobrīd cītīgi vētī šķiršanas iemeslus, un kā viens no tiem tiek minēts fakts, ka pāra attiecības bijušas pārāk brīvas – abi guļamistabā labprāt esot piekopuši visai draiskas rotaļas, kurās iesaistījuši arī citus cilvēkus.

Kāds labdaris, kurš, protams, vēlējies saglabāt anonimitāti, aizvadītās nedēļas izskaņā laikrakstam "The Sun" atklājis visai pikantu stāstiņu – "spicajai" Melai B un viņas vīram savulaik esot bijis grupveida sekss ar britu aristokrāti un sabiedrības dāmu lēdiju Viktoriju Izabellu Hērviju.

Šobrīd 40 gadus vecā sieviete, kura nāk no turīgas britu aristokrātu dzimtas, atpazīstamību izpelnījusies savas savdabīgās gaumes un visai aušīgās uzvedības dēļ. Dāma iecienījusi pikantus un miesu atsedzošus tērpus, kuru dēļ viņa saviesīgos burziņos ne vienu reizi vien piedzīvojusi mulsinošas ķibeles.

Tāpat viņa ir aktīva Londonas un citu metropoļu saviesīgās dzīves baudītāja, un britu mediji viņu nereti dēvē par rūdītu burziņu karalieni. Kā skaidrojis anonīmais informators, kāda vētraina ballīte pirms desmit gadiem viņai noslēgusies Melas B un viņas vīra gultā.
Foto: Vida Press

"Tā vakara atmiņas viņiem ir ļoti izplūdušas, jo viņi visi bija ļoti piedzērušies. It īpaši lēdija Viktorija. Viņa man stāstīja, ka viņi visi kopā gultā skatījušies filmu, tad viņi iekarsuši, un pēc brīža Stīvens jau atradies viņai virsū, bet Mela viņu skūpstījusi. Nākamā lieta, ko Viktorija atceras – viņi visi no rīta gultā pamodušies kopā pilnīgi kaili," stāstījis anonīmai labdaris.

Šis piedzīvojums esot norisinājies 2007. gada novembrī Losandželosā. Tāpat zinātājs stāstījis, ka pāris vēlāk lūdzies Viktorijai, lai viņa piekrīt vēlreiz piedalīties neķītrās gultas rotaļās.

Tolaik gan Melānija, gan Viktorija dzīvojušas Losandželosā. "Viņas viena otru nedaudz pazina, jo deviņdesmitajos gados Londonā mēdza apmeklēt tās pašas ballītes, bet ciešāka draudzība izveidojās, kad viņas abas dzīvoja Losandželosā," stāstījis informators.
Foto: Vida Press

Tolaik Melānija piedalījusies šovā "Dancing With The Stars" ("Dejo ar zvaigzni"). Viņa Viktoriju un savu vīru bieži aicinājusi klātienē skatīties viņas uzstāšanos. Pēc tam visi kopā parasti devušies vakariņās. Kādā reizē visi nedaudz pavairāk paņēmuši uz krūts, un pāris lēdiju uzaicinājis pie sevis uz mājām.

"Viktorija man teica, ka viņai bija sekss ar Melu un Stīvenu. Tā kā viņa guļamistabā bija viešņa, viņai tika veltīta visa uzmanība un rūpes," sacījis zinātājs.

Tiesa, lēdija, dodoties pārim līdzi, nemaz nav nojautusi, kāds izvērtīsies vakara turpinājums. Tikai vēlāk viņa aptvērusi, ka Stīvens un Mela viņai vairākkārt neuzkrītoši norādījuši, ka vēlētos grupveida seksu.

Informators arī piebildis – ja lēdija būtu bijusi skaidrā, viņa nekad ne uz ko tādu nebūtu parakstījusies. Melānijas vīrs pēc šīs nakts uzstājīgi centies Viktoriju pierunāt to atkārtot, bet viņa atteikusies.

"Viņai sāka likties, ka, iespējams, tā nebija vētraina nakts ar pārdzeršanos, bet gan apzināti centieni viņu pavedināt. Viktorija skaidri zināja – viņa nebija vienīgā, kura viesojusies pāra gultā," piebildis informators.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!