Foto: Privātais arhīvs

Kustības "Ghetto Games" tēvs Raimonds Elbakjans marta sākumā kļūs par jauno tēvu – pasaulē nāks viņa ceturtā atvase, kas būs pirmais kopīgais mazulis ar sievu Tamāru, kuru Elbakjans apprecēja pirms apmēram divarpus gadiem.

Kā šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve", Elbakjana un gruzīnu uzņēmējas Tamāras Bagdavadzes pirmais kopīgais bērns tiks nosaukts par Robinu – tas par godu pretrunīgi vērtētajam cēlsirdīgajam zaglim Robinam Hudam. Vārda izvēli Elbakjans komentē šādi: "Gribam, lai viņš darītu labas lietas!"

Elbakjans jau ir tēvs trim bērniem: Adrianai (16), Robertam (14) un Rodrigo (8), savukārt viņa sievai no iepriekšējām attiecībām ir dēls Davids. Ar saviem bērniem Elbakjans uztur kontaktu, taču gadu gaitā viņam nav sanācis ar atvasēm pavadīt daudz laika kopā. Uzņēmējs secina, ka gaidīt bērnu brieduma gados ir pavisam kas cits, nekā kļūt par tēvu jaunībā.

Gaidāmais mazulis dzims Gruzijā, žurnālam pastāstījis uzņēmējs. Ģimene plāno bieži apciemot Latviju, īpaši vasarās. Elbakjans dzīvo starp dzimteni un Gruziju, jo Bagdavadzei Gruzijā ir darbs – viņa ir līdzīpašniece un vadītāja viesnīcai.

Elbakjans apprecējās 34 gadu vecumā. Kāzas nav bijušas plašas, tajās piedalījušies vien tuvākie cilvēki. Tamāra pēc kāzām saglabājusi savu uzvārdu, jo Gruzijā nav pieņemts pāriet vīra uzvārdā. Vaicāts, kur iepazinies ar trauslo, glīto gruzīnieti, Elbakjans stāsta, ka tas noticis kādā pasākumā, kas saistīts ar darbu. "Kad satiku Tamāru, vienā brīdī sapratu – esmu gatavs ar viņu iet līdz galam," atklāj Elbakjans.

Vairāk par Elbakjanu lasi 21. februāra žurnālā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!