Foto: Vida Press
Britu princis Harijs ar sievu Meganu un dēlēnu Ārčiju paslepeni iegādājušies ģimenes māju, kur, domājams, mitināsies arī turpmāk.

Līdz ar šādu soli kļūst skaidrs, ka Harijs un Megana neatgriezīsies uz dzīvi Lielbritānijā, vismaz ne pārskatāmā nākotnē.

Pēc pārcelšanās uz ASV bijušais karaļnama pāris mitinājās miljoniem vērtā villā Losandželosā, kas pieder aktierim Taileram Perijam; Harijs un Megana to īrēja.

18 miljonus dolāru vērto namu Harijs un Megana nu ir pametuši, lai pārceltos uz dzīvi 160 kilometru tālāk – okeāna krastā Santabarbarā.

Pāris par saviem līdzekļiem iegādājies ģimenes māju un klusiņām dzīvo tur jau kopš jūlija sākuma, raksta "The Sun". Savukārt "The Daily Mail" lēš, ka ar vismaz 8 miljoniem britu mārciņu viņiem palīdzējis princis Čārlzs.

Tā ir pirmā pašu iegādātā dzīvesvieta.

Kāds anonīms avots tabloīdam teicis, ka nams Santabarbarā tik tiešām netiekot īrēts no Opras vai kādas citas slavenības, pirkumu veicis Harijs ar Meganu. Tas nozīmējot, ka tieši Santabarbarā, Kalifornijā, uz tālāko dzīvi apmetīsies no Lielbritānijas aizbraukušais pāris.

Pēc pārcelšanās uz ASV pāris bija noskatījis Melam Gibsonam piederošu villu Malibu, par kuru tika prasīti 15 miljoni dolāru, tomēr Harijs un Megana to nenopirka, dodot priekšroku īrēt namu no Tailera Perija.

Kā zināms, princis Harijs ar kundzi Meganu joprojām skaitās Saseksas hercogi, taču no 1. aprīļa atteikušies no karaliskās ģimenes pienākumu pildīšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!