Foto: Vida Press
Prinča Viljama laulātā draudzene hercogiene Katrīna ieteikusi otram princim labāk neprecēt aktrisi Meganu Mārklu.

Britu žurnālisti Dilans Hovards un Endijs Tilets sarakstījuši grāmatu "Royals at War" ("Augstdzimušie karā"), kas vēsta par britu karaļnama privātajām peripetijām.

Saskaņā ar šajā grāmatā pausto, hercogiene Katrīna rekomendējusi savam vīra brālim, princim Harijam, neslēgt laulības ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu. Tomēr princis šo padomu neņēma vērā un apprecējās. Kā zināms, drīz vien sākās skandālu sērija, un beigās Harijs ar Meganu atteicās oficiāli pārstāvēt britu karaļnamu, tādējādi sarūgtinot gan tās locekļus, gan britu nāciju kopumā.

Jaunajā grāmatā žurnālisti skaidro, ka hercogiene Katrīna Harijam arīdzan argumentējusi, kāpēc viņam nevajadzētu precēties ar Meganu. Izrādās, tās esot kardinālas atšķirības dzīvesveidā. Meganas pagātne, karjera un dzīve kopumā ir pilnīgi citādāka nekā Harijam, un Katrīna uz to norādījusi, vēsta "The Daily Mail".

Žurnālisti uzskata, ka princi Hariju Meganā piesaistījušas trīs lietas: pašpārliecinātība, ambiciozitāte un uzticamība. "Viņu neapzināti "vilka" pie sievietes, kura varētu aizstāt viņam māti, kas tik nežēlīgi tika princim atņemta viņa jūtīgajā vecumā," grāmatā pauž Hovards un Tilets.

Kā zināms, Harija un Viljama māte princese Diāna traģiski gāja bojā 1997. gadā. Princis Harijs tad bija 13 gadu vecs.

Šī gada 1. aprīlī Harijs un Megana pārstāja darboties kā Lielbritānijas karaliskās ģimenes locekļi, tomēr preses un cilvēku interese par pāra gaitām neatslābst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!