Foto: Vida Press
Kembridžas hercogienes Katrīnas jeb Keitas Midltones (attēlā) parādīšanās sabiedrībā vienmēr izraisa plašu ažiotāžu, un publiskajā telpā vēlāk tiek pārspriests katrs prinča Viljama sievas solis. Šonedēļ viņa atkal likusi par sevi runāt – daiļā britu karaļnama pārstāve žilbinājusi īpaši elegantā un greznā tēlā.

Britu mediji vēsta, ka Bekingemas pilī trešdien norisinājusies augsta ranga diplomātu pieņemšana. To ar savu klātbūtni pagodinājuši arī karaļnama pārstāvji, un, kā ierasts, arī šoreiz lielāko mediju un fotogrāfu ievērību izpelnījusies hercogiene Katrīna.

Hercogiene kopā ar savu vīru uz pieņemšanu ieradusies melnā bentlijā, un fotogrāfiem izdevies iemūžināt vairākus kadrus ar karalisko pāri. Modes kritiķi un citi entuziasti jau paguvuši izpētīt un izanalizēt Katrīnas tērpu, un viņa jau atkal izpelnījusies uzslavas par gaumes un stila izjūtu.

Tie, kuri aizrautīgi seko līdzi karaliskās ģimenes gaitām, piefiksējuši, ka diadēma, kura rotājusi hercogienes galvu, reiz piederējusi princesei Diānai. Kā vēsta izdevums The Daily Mail, tā savulaik bijusi viņas pati mīļākā rota.

Jau izskaitļots, ka šī bijusi tikai trešā reize, kad Katrīna rotājusies ar leģendāro diadēmu. Tā uz hercogienes galvas mirdzējusi arī viņas kāzu dienā. Tiek vēstīts, ka pērlēm un dimantiem izgreznotais kronītis esot aptuveni 100 gadus vecs un tiek pārmantots no paaudzes paaudzē.

Tāpat ne bez ievērības palikusi Katrīnas greznā vakarkleita. Īpaši acīgi ļaudis piefiksējuši, ka hercogiene šajā pašā dizainera Aleksandra Makkvīna tērpā gozējusies kādā greznā pasākumā pirms diviem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!