Foto: Vida Press
Saseksas hercogiene Megana arī gaidību pēdējos mēnešos kopā ar vīru, Lielbritānijas princi Hariju cītīgi turpina pildīt oficiālos pienākumus, un februāra izskaņā pāris devies vizītē uz Maroku.

Meganas un Harija pirmdzimtais bērns pasaulē nāks aprīlī, un, lai gan daudzas topošās māmiņas grūtniecības pēdējā trimestrī ievēro saudzīgu režīmu, hercogiene joprojām strādā un arī nevairās no pārlidojumiem.

Aizvadītajā nedēļā Megana bija devusies uz Ņujorku, lai kopā ar draugiem atzīmētu bērniņa gaidīšanas svētkus. Savukārt brīvdienās viņa kopā ar vīru devās oficiālā vairāku dienu vizītē uz Maroku.

Pāra gaitas Marokā visnotaļ plaši atspoguļotas ārzemju medijos, un īpaši vērību Meganai pievērsuši modes žurnāli, kas analizējuši un izvērtējuši karaliskās grūtnieces apģērbu.

Lielu ievērību guvusi viegla auduma, brīvi krītoša zīmola "Carolina Herrera" zila kleita, kurā Megana izgājusi sabiedrībā tūres noslēdzošajā dienā.

Lai gan Meganas gaumes izjūta komentārus neprasa un viņa apģērba izvēlē kļūdījusies reti, šoreiz stila eksperti norādījuši, ka, lai gan kleita pati pa sevi esot bijusi burvīga, hercogiene tajā burtiski pazudusi un radies iespaids, ka tērps viņai ir par lielu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!