Foto: Reuters/Scanpix

2012. gada februārī aizsaulē aizgāja nopelniem bagātā dziedātāja Vitnija Hjūstone. Savukārt šovasar 22 gadu vecumā mira viņas meita Bobija Kristīna Brauna (abas attēlā). Lai gan abas sievietes jau labu laiku ir zem zemes, ģimene neļauj viņām atdusēties mierā.

Bobijas Kristīnas tante Leola Brauna amerikāņu TV pārraidē Inside Edition nākusi klajā ar šokējošu paziņojumu - viņa pavēstījusi, ka gan Vitnija, gan viņas meita noslepkavotas. Raidījuma veidotāji snieguši nelielu ieskatu intervijā.

Jau vēstīts, ka līdz šim tika uzskatīts, ka Hjūstones nāve bijusi noslīkšana, kuru izraisījusi dažādu nejaušu cēloņu sakritība, tajā skaitā aterosklerotiskas sirdskaites un kokaīna lietošanas sekas. Savukārt Bobijas Kristīnas patiesie nāves iemesli joprojām ir neskaidri.

Bobija Kristīna šī gada janvārī tika atrasta bezsamaņā, guļam ar ūdeni piepildītā vannā. Vēlāk viņai tika medicīniski izraisīts komas stāvoklis, taču meitene tā arī nenāca pie samaņas, un jūlija izskaņā viņa nomira. Hjūstones meitas tante ir pilnībā pārliecināta, ka tā bijusi slepkavība.

Kā raidījumā pavēstījusi Leola, Bobijas Kristīnas nāve nav bijusi nejaušība. "Tas nebija nelaimes gadījums. Es nekad neticēšu, ka tas bija nelaimes gadījums... Es zinu, ka kāds nogalināja manu krustmeitu, tāpat kā viņas māti. Tikai es nezinu, kurš tieši noslepkavoja Vitniju," atklājusi meitenes tante.

Leola meitenes slepkavībā vaino Bobijas Kristīnas mīļoto vīrieti Niku Gordonu. Tiesa, policija viņam nav izvirzījusi nekādas apsūdzības, un arī viņš pats noliedz saistību ar mīļotās nāvi, taču meitenes tēva māsa ir pārliecināta, ka drīzumā viņš tiks arestēts.

"Niks nogalināja Bobiju Kristīnu. Kad viņu arestēs, tālākā notikumu gaita atrisināsies kā krītoši domino kauliņi. Es zinu, ka vairāki cilvēki vēlējās Bobijas Kristīnas nāvi, lai tiktu pie visa Vitnijas mantojuma.

Uzskatu, ka arī Vitniju noslepkavoja. Mums vajadzētu beidzot atvērt acis un apjaust, ka šajā lietā ir pārāk daudz sakritību - mamma un meita, abas atrastas vannās. Kaut kas visā šajā ainā ir ļoti nepareizi," piebildusi Leola.

Šonedēļ raidījuma Inside Edition skatītāju novērtējumam tiks sniegta pilna Leolas Braunas intervijas versija, un nav šaubu, ka tajā dzirdētie fakti un apgalvojumi nodarbinās daudzu ļaužu prātus.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!