Foto: Privātais arhīvs

Šī gada sākumā tapa zināms, ka Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins izšķīries no savas līgavas, šveicietes Luanas Emanuelas Kratigeras, ar kuru saderinājās pērn vasarā. Viss liecina par to, ka sportista sirdi šoruden iekarojusi jauna, simpātiska gaišmate.

Merzļikins, kurš pārstāv Šveices augstākās līgas (NLA) klubu "Lugano", jau oktobrī savā "Instagram" foto blogā padalījās ar foto, kurā viņš iemūžināts kopā ar kādu noslēpumainu meiteni, kuras vārdu hokejists saviem faniem publiski neatklāja. Nesen sportists publiskojis vēl vienu kopbildi ar savu jauno simpātiju, un arī šoreiz attēls papildināts ar melnas sirsniņas emotikonu.

Tiesa, Merzļikina fani nesnauž, un atbalstītāji ātri vien noskaidrojuši, ka bildēs redzamā meitene ir Latvijas vieglatlēte Elizabete Priekule. Sportista simpātija gan izvēlējusies neafišēt savu privāto dzīvi un svešiniekiem liegusi iespēju aplūkot savu "Instagram" foto blogu.

Jau vēstīts, ka Merzļikinu pirms tam vairākus gadus vienoja romantiskas attiecības ar jau iepriekš minēto Luanu. Pērn vasarā sportists draudzenei izteica bildinājumu.

Šī gada sākumā tapa zināms, ka saderināšanās atcelta, un Merzļikins pavasarī intervijā žurnālam "Klubs" neslēpa – attiecības izjukušas līgavas greizsirdības dēļ.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Nov 18, 2018 at 7:56am PST

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Oct 31, 2018 at 4:24am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!