Foto: Privātais arhīvs

Latvijas izlases pirmais vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš nesen parakstīja līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Kolumbusas "Blue Jackets", vēl ne tik sen atpakaļ bija saderinājies. Tiesa, aizvadītā gada sākuma tapa zināms, ka viņš izšķīries no līgavas, un nu viss liecina par to, ka sportists sastapis jaunu simpātiju.

Merzļikins, kurš nesen atvadījās no Šveices augstākās līgas (NLA) kluba "Lugano", ar kuru bija kopā vairākus gadus, pirms aptuveni mēneša savā Instagram foto blogā padalījās ar bildi, kurā viņš tapis iemūžināts kopā ar kādu simpātisku meiteni vārdā Aleksandra.

Kamēr hokejists saglabājis noslēpumainības plīvuru, Aleksandras foto blogā iezīmējas nedaudz citādāka aina – viņas publicētajās bildēs Elvis figurē jau kopš aizvadītā gada decembra.

Aleksandras publiskoto foto vidū atrodami arī vairāki kadri, kuros abi pozē apskāvušies, un bilžu apraksti vedina domāt, ka abus vieno kaut kas vairāk par parastu draudzību.

Atgādinām, ka Merzļikins un šveiciete Luana Emanuela Kratigera saderinājās 2017. gada vasarā, bet dažus mēnešus vēlāk pāris izšķīrās. Sportists neslēpa – attiecību izjukšanā liela loma bijusi tam, ka līgava bijusi ļoti greizsirdīga.

Savukārt pērn rudenī Elvja vārds tika saistīts ar Latvijas vieglatlēti Elizabeti Priekuli, bet pirms kāda laika abi jaunieši kopbildes no sociālajiem tīkliem izdzēsuši.

View this post on Instagram

💐

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Feb 24, 2019 at 7:19am PST

View this post on Instagram

🧩. . . . . . . . . #onequarterofabrain

A post shared by Aleksandra Tyszkiewicz (@aleksandra.tyszkiewicz) on Feb 24, 2019 at 8:03am PST

View this post on Instagram

☁️ . . . . . . #morning #burgenstock #lucerne #view #panorama #lake #mountains #holiday #tbt #escape

A post shared by Aleksandra Tyszkiewicz (@aleksandra.tyszkiewicz) on Dec 11, 2018 at 1:44am PST

View this post on Instagram

Breakfast for Lunch 🍰. #happy #smiling #kid #cake #morning #no #lunch #americano #apple #pie #soamerican

A post shared by Aleksandra Tyszkiewicz (@aleksandra.tyszkiewicz) on Oct 1, 2018 at 3:46am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!