Foto: Privātais arhīvs

Bijušais Latvijas hokeja izlases un Rīgas "Dinamo" spēlētājs Jēkabs Rēdlihs sagaidījis pasaulē savu trešo bērnu – viņa sieva Ieva laidusi pasaulē puisīti, ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

Ieva Zvaigzne-Rēdliha 15. septembrī Rīgas Dzemdību namā agri no rīta laidusi pasaulē trešo mazuli – piedzimis dēls. Jēkaba Rēdliha ģimenē jau aug 10 gadus vecā Katrīne un sešgadnieks Olafs.

Jaundzimušais nosaukts par Karlu, žurnālam pastāstīja hokejists. Sākotnēji gribējuši dot Kārļa vārdu, taču tāds vārds bijis vienam no pāra "eņģeļbērniņiem". Jaunā māmiņa pati ir dūla, un dzemdībās piedalījies arī hokejists. Viņš bijis klāt visās trijās savu bērnu dzemdībās. "Tas man ir svēts brīdis [..] Es stāvēju viņai līdzās un aplaistīju ar savām prieka asarām," dzemdības atceras Jēkabs, kurš slavē savu sievu par varonību.

Ideja par trešo mazuli piederējusi Rēdlihu bērniem, un vecāki to realizējuši. Vaicāts, vai nav grūti būt daudzbērnu tētim, hokejists saka, ka tik traki nemaz neesot. Rēdlihu pāris arīdzan saņēmuši uzaicinājumu pievienoties Latvijas Goda ģimeņu pulkam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!