Foto: LETA

Pērn novembrī savu mīļoto sievieti, raidījuma "Rīta Panorāma" vadītāju Lindu Krūmiņu pēc aptuveni gadu ilgas draudzības bildināja gastroenterologs, bijušais Saeimas deputāts Hosams Abu Meri. Pāris plāno apprecēties šovasar.

"Esam izlēmuši, ka kāzas svinēsim jau šogad vasarā," izdevuma "Kas Jauns" jaunākajā numurā pastāstījis Abu Meri.

Tiesa, kāzu datums gan vēl nav izvēlēts. Arī sīkākas nianses par to, kāda būs viņu īpašā diena, Hosams vēlas paturēt noslēpumā.

"Šīs attiecības man ir ļoti īpašas, un iespēju robežās cenšos ieturēt privātumu – mūsu lietas atstāt mūsu ziņā. Man ir pieredze, ka mana dzīve izvēršas pārāk publiska, kad presē tiek rakstīts par teju katru manu un manas dzīvesbiedres soli. Vairs tā negribu," skaidrojis Abu Meri.

Jau vēstīts, ka Hosama attiecības ar TV personību aizsākās 2017. gada novembrī, un kopš tā laika abi kļuvuši par vienu no spilgtākajiem Latvijas slavenību pāriem. Plašāka sabiedrība par TV personības un ārsta attiecībām uzzināja tikai pērn pavasarī.

Abu Meri jaunās attiecības pēc šķiršanās no uzņēmējas Lindas Mūrnieces kļuva par vienu no visdedzīgāk apspriestajiem tematiem pašmāju presē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!