Foto: DELFI/Privātais arhīvs
Jau pavisam drīz pieaugums gaidāms TV personību Kaspara Dvinska un viņa laulātās draudzenes Rūtas ģimenē – pāris ir otrā bērniņa gaidībās. 36. grūtniecības nedēļā Rūta publiskojusi skaistu gaidību laika foto.

"Klāt pavasaris, krāsas un gandrīz, gandrīz jau arī mazais cilvēks," bildes, kurā viņa sānskatā pie mazuļa gultiņas pozē ar pliku punci, aprakstā norādījusi Rūta.

Dvinsku pāra otrajai atvasei, kas būs meitiņa, pasaulē jānāk maijā. Kā savām atbalstītājām komentāros norādījusi Rūta, bērniņš tiks sagaidīts ūdens dzemdībās Siguldā – tieši tāpat kā viņas un Kaspara pirmdzimtā Grieta.

Atgādinām, ka Kaspars un Rūta savulaik iepazinās televīzijā, un 2016. gada vasarā dienesta romāns vainagojās ar kāzām. 2017. gada augustā pasaulē nāca abu meitiņa Grieta.

Kopš mazulītes nākšanas pasaulē Rūta Dvinska pamanījusies kļūt par vienu no pamanāmākajām jaunajām mammām sociālajos tīklos. Viņa aktīvi dokumentē gan to, kā aug meita, gan arī dalās ar dažādiem padomiem un iedvesmo citas māmiņas.

Rūtu plašāka sabiedrība savulaik iepazina kā vienu no "LNT Brokastu" reportierēm, bet vēlāk viņa sāka vadīt laika ziņas raidījumā "900 sekundes". Savukārt Kaspars uzmirdzēja kā sporta ziņu moderators un nu redzams arī rīta raidījumā "900 sekundes".

View this post on Instagram

Klāt pavasaris, krāsas un gandrīz gandrīz jau arī mazais cilvēks 💛

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on Apr 7, 2019 at 2:10am PDT

View this post on Instagram

Labi, ka mums krājumos ir tāda bilde, kur esam patiesi sasmējušies, jo šim Stāstam (jap, tas ir stāsts ar lielo “S”) piestāv smiekli! :) Jūs jau zināt kā ir ar tām lietām, kas nav 100 procentīgas, vai ne?! Meitenes uz randiņu var neatnākt, pie Nila nekas neatrodas, laikapstākļi pēkšņi mainās, un krāniņi mēdz pazust! Tieši tā tas ir noticis ar mūsu “puikiņu” man puncī, kurš beidzot guļ tā, lai skaidri un gaiši redzētu, ka MĒS TOMĒR GAIDĀM GRIETAS MĀSIŅU!!! 💞💞💞 Un es nevarētu būt laimīgāka par to kā viss šis dzimuma noskaidrošanas stāsts ir izvērties. Viens pārsteigums pēc otra. Lai arī šo pārsteigumu piedzīvoju viena pati, guļot sonogrāfijas kabinetā, bez sprāgstošiem baloniem, ģimenes klātbūtnes un fotogrāfa, tas bija varens!!! Tik negaidīts un reizē tik ļoti, ļoti gaidīts. Ziniet to sajūtu, kad ir kamols kaklā no laimes un balss kļūst spalgāka?! Tā bija!!! Yess, tomēr meita! Nevaru sagaidīt, kad pēc gadiem šo stāstu varēšu viņai izstāstīt. 🙏🏻

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on Feb 3, 2019 at 9:17pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!