Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē viesnīcā Grand Palace Hotel Vecrīgas sirdī norisinājās jaunās modes mākslinieces Kristīnes Deimon jaunās vakartērpu kolekcijas skate – to apmeklēja arī krietns pulciņš sabiedrībā zināmu dāmu, starp kurām īpaši izcēlās Ieva Adamss (attēlā pa labi).

Adamss, apmeklējot sabiedriskus pasākumus, rūpīgi piedomā pie sava stila un gandrīz vienmēr pārsteidz ar kādu "odziņu", bet šoreiz reti kuru vienaldzīgu spēja atstāt viņas tērpa dekoltē - tas skatieniem visā to daiļumā atsedza bijušās radiogeišas kārdinošos apaļumus.

Tiesa, savu melno tērpu Adamss bija papildinājusi ar pieskaņotas krāsas kažokādas apmetni, ar kuru ik pa brīdim piesedza savu dekoltē zonu, tādējādi, iespējams, ļaujot attapties satiktajiem stiprā dzimuma pārstāvjiem.

Ieva Adamss ir bieža dažādu galvaspilsētas saviesīgās dzīves pasākumu apmeklētāja, un viņa ierindojama starp tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras dažādus burziņus labprāt apmeklē dažādu pavadoņu pavadībā, nebīstoties, ka tas varētu raisīt runas par viņas laulības dzīves stabilitāti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!