Foto: Publicitātes foto

Izskatīgā žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss (attēlā), vasarai iestājoties, uzlabo formu, izmantojot diētu, ar kuru iespējams ne tikai garšīgi un veselīgi paēst, bet arī jautri izklaidēties un, protams, samazināt puncīša apmērus.

"Viena no manām mīļākajām diētām, kas turklāt arī neapnīk un ir ļoti izklaidējoša - katru dienu ēst tikai vienas krāsas produktus. Piemēram, izvēlies baltu - tas nozīmē biezpienu, pienu, kefīru, baltās sēnes, baltās vīnogas, pavisam gaiši kabači.

Vai arī melns - rupjmaize, melnie ikri," sarunā ar DELFI Izklaide jautro diētu raksturo Adamss, piebilstot, ka pati sarunas brīdī ietur rozā produktu dienu, mielojoties ar arbūziem un rozā jogurta kūkām.

Viņa atklāj, ka diētu ieturēt ir ne tikai ļoti vienkārši, jo katras krāsas piedāvājumā atrodams arī kāds kārums, bet arī izklaidējoši - pašai interesanti izdomāt jaunus produktus, kas atbilst dienā noteiktajai krāsai.

Diētu Adamss reiz nejauši atradusi interneta plašumos, un viņai šis jautrais princips iepaticies. Otrs viņas variants tievēšanai, ja gribas sevi pamocīt mazliet vairāk - katru dienu ēst tikai vienu produktu.

"Vasarā izvēlies viena veida ogas vai vienu dārzeni un visu dienu ēd tikai to - kaut kilogramiem. Ja trīs dienas būtu jāēd viens un tas pats, es neizturētu, bet pa vienai ir vieglāk - veselu dienu ēd tikai zemenes, veselu dienu - tikai baklažānus, tad veselu dienu atkal nākamo augli vai dārzeni pēc paša izvēles," iesaka simpātiskā sieviete.

Viņai gan ar lieko svaru problēmu nav, taču Adamss kādu no diētām ievēro tad, ja jūt, ka vidukļa daļa kļuvusi nedaudz apaļīgāka un vēlas atbrīvoties no liekā. Viņa iesaka diētas ieturētājiem nenobīties, ja kārotais efekts nav manāms uzreiz.

"Pirmajā dienā ķermenis drusku nobīstas un pat drusku palielinās. No tā nevajag baidīties. Vienā brīdī viņš saprot, ka viņu mīl un sāk sarukt," stāsta Adamss. Lai kuru diētu arī izvēlētos, viņa iesaka tās laikā daudz dzert arī zaļo tēju - tā palīdzēs attīrīt organismu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!