Foto: DELFI

Žurnāliste, pasniedzēja, par "radiogeišu" dēvētā Ieva Adamss (attēlā) vienmēr izcēlusies ne tikai ar eksotisku izskatu, bet arī ekstravagantām nodarbēm un spilgtu personību. Nu, cīnoties ar rudenīgajiem laika apstākļiem un to radītajām kaitēm, viņa pievērsusies netradicionālām skaistumkopšanas un veselības uzlabošanas metodēm.

Šoruden kolorītā sieviete atklājusi īpašu indiešu terapeitisko centru, kurā paguvusi izbaudīt trīs dažādas procedūras, tā izārstējot gan ielaisto saaukstēšanos, gan gūstot nebijušu pieredzi sevis palutināšanā.

Sajūsmu par savu atklājumu Adamss paudusi arī sociālajos tīklos. ”Man vēl nekad nekas nav bijis ar indiešiem. Nu, tagad ir. Un ar veseliem diviem! Tas jau nekas, ka pašā pirmajā randiņā viņi ņem un noslāna mani ar putekļainiem jau nu nē, bet smilšu maisiem gan! Maisiņi piebērti ar sakarsētām smiltīm kopā ar sāli, un tad nu ar šo štrumentu tu tiec pamatīgi izklapēts - tā, ka pat visi iekšējie orgāni nostājas miera stājā!

Mani apstrādā četrās rokās divi melnīgsnēji puiši - šķiet, brāļi, jo sastrādājušies kā viens vesels. Aukstums manī skraida no viena gala otrā un rokās viņiem nedodas. Nabadziņi... Žēl viņu. "Atsaldētā eiropiete," laikam abi pukojas pie sevis... Bet ārēji kaut ko tik rūpīgu un gādīgu Latvijā nesastapt. "Too hot, Mem? You OK, Mem?" Uijj, tā uzruna ir tik... indiska!" savā Facebook profilā priecājas Adamss.

Arī sarunā ar DELFI Izklaide publiciste labprāt dalās iespaidos par piedzīvoto: "Tā kā esmu vienmēr tiekusies pēc netradicionālām, bet efektīvām medicīnas procedūrām, kas neliek ar asarām acīs nograuzt veselu ingvera sakni vai piebāzt nāsis ar ķiplokiem, esmu sajūsmā par šo indiešu medicīnas atklājumu."

Dabiskās atveseļošanas centrā ReCure Adamss izmēģinājusi ne tikai iepriekš minēto Agni Potili masāžu ar karstajiem maisiņiem, bet arī citas krietni vien maigākas procedūras.

Piemēram, relaksējošā masāža ar tvaika pirti sniegusi atpūtu no ikdienas stresa, un šo procedūru viņa arī iesaka izmēģināt ikvienam, kurš ikdienā cieš no mīlestības trūkuma.

"Tas bija burvīgi - silta eļļa un maigas, plūstošas kustības! Vispirms tiek veikta galvas masāža, tad izmasēts viss ķermenis, un noslēgumā - tvaika pirts, faktiski - tvaika kaste, kur ķermenis karsējas, bet galva paliek laukā.

Jāsaka paldies Dievam, ka es ikdienā saņemu pārpārēm mīlestības un maiguma, bet, ja tā nebūtu, šī procedūra šādu deficītu noteikti varētu novērst! Ja kādam ir diagnoze ”ak, neviens mani nemīl!", tad šīs ir īstās zāles," smaida Adamss.

Trešā lieta, ko publiciste nu ir pilnībā iemīlējusi, ir masāža ar zāļu maisiņiem, kuru saturu galvenokārt veido ķiploki un dažādas austrumnieciskas garšvielas, kas izkarsētas sinepju eļļā uz karstas pannas.

"Mūsu platuma grādiem šī procedūra ir kas neaprakstāms un patiesi vērtīgs, jo aizdzīs ikvienu saaukstēšanos - jau pēc pirmās reizes mana drausmīgā angīna atkāpās bez cīņas! Ar pikanto zāļu maisījumu tiek izmasēts viss ķermenis, to uzkarsējot un zāļu devai ietriecoties tieši organismam nepieciešamajās vietās.

Visas šīs procedūras īstenībā nemaz nevar nosaukt par masāžām - tās ir terapijas, kas saved kārtībā gan miesu, gan garu, iedarbojoties uz visām sistēmām, ieskaitot neiroloģiju. Nu, un, visbeidzot, mākslinieciskākas dvēseles te var arī trenēt savu iztēli, iejūtoties cepeša ādā, kad tas, ar visām piedevām ierīvēts, sūt cepeškrāsnī," smejas Adamss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!