Foto: Instagram.com/katasarka/Reuters/Scanpix
Tabloīdu ievērību izpelnījies visnotaļ pikants stāstiņš par jaunievēlēto ASV prezidentu Donaldu Trampu. Ungāru daiļava, skaistumkonkursu dalībniece Kata Sarka (abi attēlā) publiski paziņojusi, ka politiķis pirms vairākiem gadiem, laikā, kad viņš jau bija precējies ar Melāniju, Maskavā aicinājis ciemos uz savu viesnīcas numuriņu.

2016. gada maijā Kata, kura Ungārijā ir vietējā mēroga slavenība, piedalījusies raidījumā "Kasza Taxi". Pārraidē sieviete atklājusi, ka Donalds Tramps savulaik piecirtis viņai kanti.

Lai gan sižets ar Katas piedalīšanos publicēts jau senāk, tabloīdu ievērību tas izpelnījies pēdējās dienās, un slavenību dzīvi atspoguļojošajiem medijiem ungāru izcelsmes daiļavas atklāsmes bijušas kā īsts deserts.

Tabloīdi, atsaucoties uz raidījumu, vēsta, ka Kata Trampa uzmanības apliecinājumus izpelnījusies 2013. gadā Maskavā. Abi iepazinušies skaistuma konkursa "Miss Universe" laikā, kas togad norisinājies Krievijas galvaspilsētā.

"Viņš stāvēja miesassargu bariņā. Viņš pagrāba manu roku un pievilka sev tuvāk, un jautāja, kas es esmu. Viņš runāja angļu valodā. Es biju tik pārsteigta, ka nespēju izdvest neko citu, kā tikai "Ungārija". Un tad viņš man jautāja, kāpēc esmu šeit ieradusies," slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji citējuši Katu.

Sieviete arī pastāstījusi, ka Tramps ielūdzis viņu uz savu viesnīcas numuriņu, taču viņa šo unikālo iespēju nav izmantojusi.

"Viņš man iedeva savu vizītkarti ar privāto tālruņa numuru un pateica, kurā viesnīcā un numuriņā ir apmeties. Viņš arī pateica, ka viņa vārds ir Donalds Tramps," sacījusi Kata.

Savu vārdu patiesumu Kata aizgājušā gada novembrī centusies apliecināt, ungāru tabloīdam "Blikk" nosūtot foto ar Trampa vizītkarti, kuru viņa visus šos gadus glabājusi. Tāpat sieviete piebildusi, ka "Tramps neesot viņas gaumē".

To, ka Tramps 2013. gada rudenī bija Maskavā un apmeklēja "Miss Universe" skaistuma konkursu, apliecina arī viņa "Twitter" ieraksti, un, kā vēsta tabloīdi, zinot jaunievēlētā ASV prezidenta meitu ģēģera slavu, Katas stāsts šķietot visai ticams.

I'm in Moscow for Miss Universe tonight - picking a winner is very hard, they are all winners. Total sellout of arena. Big night in Russia!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 9, 2013

#morning #tired #gowork #haveagoodday

A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on Jan 15, 2017 at 10:54pm PST

Tara❤ #mydog #lovemydog #home #noworktoday #sickday @toplinepom_pomeranian_csillu

A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on Jan 13, 2017 at 1:06am PST

#mymorning #perfect #everyday #happiness #loveplace #backtothebed #home

A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on Jan 10, 2017 at 10:00pm PST

#worktime @lifenetworktv #today #loveit

A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on Jan 9, 2017 at 2:53am PST

@origamibikiniofficial #shooting #2017

A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on Jan 7, 2017 at 7:59am PST

#goodnight #relax #home #christmas #smilealways

A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on Dec 26, 2016 at 12:24pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!