Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 27. decembra, vakarā svinīgā ceremonijā tika pasniegtas ikgadējās Gada balvas sportā, un pasākumā uz skatuves kāpa arī nesen par māmiņu kļuvusī vieglatlēte Ineta Radēviča (attēlā).

Profesionālo sportu pērn pametusī Radēviča balvu pasniegšanas ceremonijai bija izvēlējusies elegantu bikškostīmu ar gana drosmīgu dekoltē, kas izcēla sievietes auguma aprises un ļāva pārliecināties, ka trīs mēnešu laikā pēc dzemdībām bijusī sportiste atguvusi ideālu ķermeņa formu.

Uzrunā pirms balvas pasniegšanas 2013. gada labākajam Latvijas sportistam, skeletonistam Martinam Dukuram Radēviča atklāja, ka, sekojot līdzi mūsu sportistu sasniegumiem, dažkārt mēdz aizdomāties par atgriešanos profesionālajā sportā, bet tad, kad viņa atver pasi un ierauga dzimšanas datus, šī doma pazūd.

Jau vēstīts, ka šī gada septembra izskaņā Radēviča piepildīja vienu no saviem kvēlākajiem sapņiem un kļuva par māmiņu meitai. Viņas un hokejista Pjotra Sčastļivija ģimenē jau aug dēliņš Marks, kurš pasaulē nāca 2009. gada februārī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!