Foto: Privātais arhīvs
Skaudra situācija atgadījusies ar populāro influenceri Betu Beidz jeb Beāti Bērziņu – Otro Ziemassvētku lustēs Grīziņkalnā 26 gadus vecā dāma salauzusi krustu kaulu jeb, kā saka viņa pati, – salauzusi d*rsu. Kopš tā laika viņa veseļojas mājās gultas režīmā.

Jau otro mēnesi Beta Beidz nav izgājusi cilvēkos un pamatā apdzīvo gultu un dīvānu, turklāt guļus stāvoklī uz sāniem. Guļot gultā, influencere pārdomājusi savu dzīvi un uzskata, ka nopietno traumu pati varētu būt piesaukusi, proti, viņa visu decembri domājusi, ka vairs negrib strādāt, negrib satikt draugus, negrib nevienu redzēt. 26. decembra vēls vakars to arī sarūpēja.

Beāte publiskojusi video, kurā paskaidro, kas tad īsti ar viņu noticis. Izrādās, ka 26. decembrī viņa kopā ar draugu devusies uz Grīziņkalnu, lai šļūktu no kalna ar tā dēvēto padirseni. Kalns bijis ne tik daudz sniegots, cik klāts ar ledu, un viens nobrauciens influencerei beidzies bēdīgi – viņa ietriekusies ledus klucī. Viņa cietusi lielas sāpes, tomēr cēlusies kājās un gājusi uz mašīnu, lai dotos uz traumpunktu.

Slimnīcā viņai konstatēja asteskaula lūzumu, ko apliecinājis rentgena uzņēmums. Šāda trauma dakterējas ilgāk par mēnesi, un šajā laikā nevajadzētu sēdēt, tikai gulēt. Viņa lieto pretsāpju līdzekļus, un no pastāvīgas asimetriskas pozīcijas viņai sākušās problēmas.

Beta Beidz devusies pie vēl viena ārsta, kas konstatējis, ka lauzts ir nevis asteskauls, bet gan krustu kauls, kas ir vēl nopietnāk un jāārstējas vismaz 12 nedēļas. "Krustu kaulu salauzt ir ļoti grūti, to parasti salauž omītes, kurām ir vārgāki kauli," videovēstījumā stāsta influencere.

Visu līdzšinējo gadu Beta Beidz pavadījusi mājās uz gultas un saredz tajā arī dzīvesveida labumus: "Neesmu ne gājusi dzert, ne pīpēt zāli. Tas, man liekas, ir ļoti veselīgi," vaļsirdīga ir Beta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!