Foto: Privātais arhīvs

Ar priecīgu notikumu soctīklos padalījusies influencere Katrīna Sauliete – viņa teikusi jāvārdu pilotam Pēterim Vasiļevskim, kurš viņu bildinājis Eiropas romantiskākajā pilsētā Parīzē, pašā Eifeļa torņa pakājē.

Abi pirmoreiz satikās aklajā randiņā 3. maijā pirms diviem gadiem un jau pēc divām nedēļām uzsāka kopdzīvi Vasiļevskim piederošā miteklī Pārdaugavā. Attiecībām par labu nākusi ilgā Covid-19 pandēmijas mājsēde – kamēr citi pāri šajā laikā izšķīrušies, viņu mīla kļuvusi tikai stiprāka.

Viņam arīdzan izveidojušās labas attiecības ar Katrīnes divām meitām, kuras dzimušas laulībā ar hokejistu Kasparu Saulieti. Jaunākajai meitai Kortnijai pilots Pēteris iemācījis disciplīnu – meitene nu pati regulāri kārto savu istabu, kā arī izmācās visu skolā uzdoto. Sauliete saka, ka starp Pēteri un viņas meitām valdot respekts un abpusēja cieņa.

Vaicāti, kad pašiem gaidāms pirmais kopīgais bērns, Sauliete žurnālam "Kas Jauns" teikusi: "Kaut kad jau būs!" Bet pilots Pēteris gaida stārķi: "To jau neviens nevar pateikt – kad stārķis atnesīs, tad arī būs."

Mīlētāji šopavasar nosvinējuši ne tikai divu gadu kopābūšanu, bet arī Vasiļevska 30. dzimšanas dienu. Influencere ir astoņus gadus vecāka par savu puisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!