Foto: F64

Aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele (attēlā) atradusi šī gada konkursa Mis un misters Latvija uzvarētājus, tomēr brīvdienās viņa nevar doties, jo cauru gadu viņa Latvijas skaistākās meitenes un puišus sūta uz dažādiem skaistumkonkursiem visā pasaulē.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Fogele stāsta, ka viņa sadarbojas ar 70 skaistumkonkursiem dažādās pasaules valstīs, kuriem Intai ir dota atļauja, lai viņa izvēlas Latvijas dalībnieces, kas varētu konkursos pārstāvēt mūsu valsti.

"Es jau cīnos un uzskatu, ka tā ir mana naivā pašapziņa, mans naivais patriotisms, bet ir svarīgi, ka Latvijas jaunieši, precētās meičas un tīņi var aizbraukt uz kādu pasaules konkursu un viņiem uz vēdera būtu rakstīts, ka viņi pārstāv Latviju," skaidro Fogele.

Viņa ir šokēta par to, ka pirms kāda laika kāds Latvijas interneta portāls ir izpaltījis informāciju, ka Intai ir atņemta licence uz vienu no pasaules skaistumkonkursiem. "Kas tās par muļķībām? Par šādu nepatiesas informācijas paušanu man būtu jādodas tik uz tiesu - kā vispār kaut ko tādu var izpaltīt, nenoskaidrojot patiesību?" viņa jautā.

Šovasar Inta nolēmusi atrast arī laiku, lai nodotos rehabilitācijai, jo aģentūras Mis Latvijas vadītājai par sevi atgādina savulaik iegūtā muguras trauma. "Reizi nedēļā tāpēc cenšos aizbraukt uz savulaik kosmonautiem būvēto Vaivaru rehabilitācijas centru, kur baseinā minerālūdes nāk no zemes dzīlēm.

Peldēšanās minerālūdens baseinā ir īsta paradīzes saliņa zemes virsū un pēc peldes viss sakārtojas. Tas ir daudz labāk, nekā peldēties un relaksēties hlorētā baseina ūdenī, kad iznāc ārā no ūdens un peldkostīms pa daļām saplīst. Pēc peldēšanās aizeju pie zirdziņiem un pabaroju viņus ar rupjmaizi. Uz muguras gan viņiem nelecu - vienkārši tāpat papriecājos par viņu skaistumu," stāsta Inta.

Ja Fogelei vairs nav ko elpot savā Pārdaugavas mājā un visi dārza darbi ir apdarīti, skaistumkonkursu organizētāja ar savu portatīvo datoru dodas uz botānisko dārzu, kur viņa atklājusi savu miera oāzi. "Botāniskajā dārzā man ir savs soliņš zem Kanādas kļavas. Tad nu es tur sēžu un kārtoju lietas, relaksējos un priecājos par rododendriem," stāsta Fogele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!