Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Amerikāņu sabiedrības dāmai un šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai ne vienu reizi vien izdevies "salauzt internetu". Tiesa, ja agrāk viņa ažiotāžu izraisīja ar regulāru sava ķermeņa atkailināšanu, tad pēdējā laikā daudz lielāku sajūsmu fani velta bildēm, kurās iemūžināti viņas bērni.

Kardašjanas un viņas vīra, amerikāņu repera Kanjes Vesta ceturtā atvase – dēliņš Psalms – piedzima pirms diviem mēnešiem. Mazuli iznēsāja surogātmāte. Šonedēļ lepnā māmiņa sociālajos tīklos atrādījusi jaunāko puisēna foto.

Piemīlīgais momentuzņēmums ar smaidošo dēliņu zibenīgi kļuvis par sociālo tīklu sensāciju, "Instagram" izpelnoties vairākus miljonus sarkano sirsniņu un komentāru birumu.

"Mans mazulītis Psalms ir tik piemīlīgs," bildes aprakstā norādījusi Kardašjana, un fani komentāros ne tikai viņai piekrituši, bet arī burtiski apbēruši mazuli ar sajūsmas vārdiem.

Kā vēsta ārzemju mediji, viss liecina par to, ka Kardašjanas un Vesta bēbīša foto varētu kļūt par vienu no visu laiku populārākajām bildēm "Instagram", jo nieka 14 stundās kopš publicēšanas attēls jau izpelnījies teju piecus miljonus sirsniņu.

View this post on Instagram

I meannnnn my baby Psalm is so sweet!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 10, 2019 at 2:01pm PDT

Atgādinām, ka Kardašjanai un Vestam ir arī meita Norta un trīs gadus vecs dēliņš Seints, kura vārdiņš no angļu valodas tieši tulkojas kā "svētais". Savukārt pērn janvārī pasaulē nāca pāra trešā meitiņa Čikāga, kuru iznēsāja surogātmāte.

Pirmos divus bērnus iznēsāja pati Kima. Ārsti pēc otrajām dzemdībām sievieti brīdināja, ka vēl viena grūtniecība var apdraudēt gan viņas, gan vēl nedzimušā mazuļa dzīvību, tāpēc trešo un ceturto pāra
atvasi laida pasaulē surogātmāte.

Kardašjana un Vests gredzenus mija 2014. gadā. Šī ir Kimas trešā laulība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!